βοηθήστε με παιδιά 1 χρόνο αγχωμενος
καλησπέρα σας παιδιά σας διαβάζω ανώνυμα εδώ κ καιρό.νομίζω πως
ήρθε η ώρα για τη δική μου ιστορία.
είμαι αρρωστοφοβικος σκέφτομαι συνεχώς το χειρότερο για την υγεία μου
και μόλις βρίσκω κάτι πάνω μου η πιάσω κάτι ύποπτο για μένα αγχώνομαι,ιδρώνω και ανεβαίνει η θερμοκρασία μου
η ιστορία μου ξεκινάει ένα χρόνο πριν με πιασε ένα σφίξιμο στην καρδιά και αυτό κράτησε
για μέρες,μετά έπιασα ένα μπαλάκι κάπου κ νόμιζα είναι καρκίνος,εφυγε.υπήρξε περίοδος που έβγαζα κάποια εξανθήματα στα χέρια όταν αγχώνομουν.
μια μέρα λοιπόν στη δουλειά η οποία δεν μ άρεζε πιεζομουν,με έπιασε μια ξαφνική ζαλάδα και ασταθεια,απο εκείνη την ημέρα
στο περπάτημα μόνο είχα ασταθεια αίσθημα βάρκας,μετά από 2 μήνες ακούω από το αριστερό μου αυτι ένα ήχο,ο ήχος αυτός με αγχώσε παραπάνω,πήρα απόφαση κ πάω στα έκτακτα με βλεπει παθολόγος κ ωριλα μου κάνει τεστ για ίλιγγο
ματι χέρι,βηματάκια,κ κάποια άλλα.τίποτα.
την επόμενη μέρα πάω σε νευρολόγο σε ιδιωτικη κλινικη όπου του λέω την ιστορία μου,με εξετάζει σφυράκι,τσίμπημα νεύρων κλπ και με βάζει να κάνω
αιματολογικές.μου λέει για την ασταθεια κ την ζαλάδα δεν αποκλείω κάτι στον αυχένα αλλά τίποτα σοβαρό.
κάνω αιματολογικές οκ βγήκαν τον περνώ τηλ του λέω τα αποτελέσματα κ μου λέει πρέπει να κοιτάξουμε το άγχος σου με κάποια βοηθητικά χαπακια,η διαγνωση του ηταν διαταραχη πανικου,δεν ξαναπήγα στο νευρολόγο.αφήνω τελευταίο τον ορθοπεδικό όπου κ με εξετάζει
δύναμη στα χέρια,νεύρα,έκταση αυχένα.κ μου λέει δεν έχεις Αυχενικο.
αυτός ήταν ο τελευταίος γιατρός που πήγα.6 μήνες μετά λοιπόν σήμερα η εμβοη από το αριστερό αυτί είναι
μόνιμη,όταν ξυπνάω έχω ένα βάρος στον αυχένα ο οποίος κάνει πολλά κρακ κρακ σαν μπαουλοντιβανο :)
και η ασταθεια στο περπάτημα παραμένει,μόνο στο περπατημαομως όταν κάθομαι η αν είμαι απλά ορθιος
δεν νιώθω τίποτα,εχω καποια μουδιασματακια στο προσωπο που πηγαινουν και ερχονται που και που και τέλος νιώθω ένα σφίξιμο στον αυχένα σαν να θέλω να κάνω συνέχεια κρακ.
1 χρόνο αυτά τα συμπτώματα δεν αντέχω άλλο,όλη μέρα αυτό σκέφτομαι,εκεί που έχω καλή
διάθεση σκέφτομαι αυτά κ με αγωνιούν συνεχώς.
βοηθήστε με παιδιά σας παρακαλώ.σας ευχαριστω