Βρήκα εργασία και άρχισα και βγαίνω ξανά στα μπαράκια για διασκέδαση με τον κολλητό μου.Δεν πλησίασα κοπέλα ακόμα γιατί είμαι σε δίλλημα.Γνώρισα μια κοπέλα που έχει ένα κατάστημα.Βασικά είμαστε πελάτες.Πότε πάνε τα αδέρφια,πότε εγώ εκεί και μου άρεσε.Θυμήθηκα ότι την γνώρισα πριν χρόνια γιατί έχουμε κοινούς φίλους.Ρώτησα μια φίλη αν παίζει κάτι στην ζωή αυτής και μου απάντησε αόριστα...όχι δεν ....από ότι ξέρω....Ντράπηκα που δεν είχα τα κότσια να ρωτήσω την ίδια την κοπέλα αλλά φοβήθηκα μήπως ξενερώσει..γιατί θα έλεγε..καλέ...αυτός δεν με ξέρει και με ρωτάει τέτοια μόλις με βλέπει?
Αποφάσισα λοιπόν να πάει να την βρω φιλικά σαν πελάτης και να πιάσουμε κουβεντούλα αν το φέρει η μοίρα για να την γνωρίσω καλύτερα.Με αγχώνει όμως ότι δεν μπορώ να κάνω κίνηση αν βρω την αδελφή της εκεί...είναι δίδυμες και την πέσω σε αυτή[έχει σχέση με τέως συμμαθητή μου ]η αν βρω άλλους πελάτες εκεί και δεν μπορώ να μιλήσω!
Ενας φίλος πρότεινε να πάμε μαζί και να το παίξουμε αναποφάσιστοι πελάτες για να κερδίσουμε χρόνο και να πιάσω κουβεντούλααα.
Μετά να ξαναπάω μόνος μου και να το συνεχίσω ρίχνοντας και κάτι για έξοδο με τρόπο..όμως..δεν ξαναπαρακαλάω κοπέλα...ξενέρωσα πολλές..
Είμαι σε δίλημμα......να δοκιμάσω φλερτ εκεί και να φάω χυλοπιτα αν δεν ενδιαφέρεται η αν έχει φίλο η να κάνω παιχνίδι έξω?Μήπως να το συνδυάσω και ότι βγει?
Δεν ξέρω..