ιδεοληψίες και καταναγκασμοι -ερωτηση για ζολοφτ
φιλοι μου, ειμαι νεα στο φορουμ...τα τελευταια 7 χρονια μετα απο μια καταθλιψη, που δεν αντιμετώπισα φαρμακευτικώς αλλα περασε με το χρονο μονη της, μου εμειναν πολλοι καταναγκασμοι , και καθημερινα τελετουργικα... καταθλιψη δεν υφισταται τα τελευταια 4 χρονια, εχω κεφι και ορεξη αλλα δυστυχως οπου και να θελω να πάω, πρωτα κάνω 100 τσεκαρισματα και τελετουργικα στο σπιτι, στην εισοδο μεχρι και εξω απο την πορτα τησ πολυκατοικιασ που φευγω κουρασμενη..... εν πασει περιπτωσει ξεκινησα ζολοφτ εδω και 5 μερεσ και θ αρχισω απο αυριο συνεδριεσ με γνωσιακη ψυχιατρο..... Πραγματικα για να κοπουν αυτα είναι ενας αγωνασ σαν να κοβεις ναρκωτικα...δεν εχει καμμια διαφορα πιστευω...μια αποτοξινωση που ποναει πολυ και εχει πολυ αγχοσ....Περι ζολοφτ τωρα ....μου φτιαχνει κεφαλι καμμια φορα, δηλ σαν να βλεπω ονειρο αυτο που ζω, αλλα για λιγη ωρα. ενα το παρω ομωσ σε φαση που υποφερω απο ψυχαναγμο επιτοπου δηλ, τοτε με χαλαρωνει και φαινεται πωσ επιτελι το σκοπο του...πινω μισο ακομα.... ειναι τελικα καλο λετε εσεις , εαν καποιοσ φιλοσ το εχει παρει βεβαια...