Αν κάτι τελείωσε, έρχεται κάτι καλύτερο?
Καλησπερα σε ολους,
Ειχα πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ, ομως εξακολουθω και διαβαζω τις σκεψεις και τους προβληματισμους των μελων. Αυτο που θα ηθελα να αναφερω σημερα ειναι καποιες σκεψεις μου που αφορουν στον τρόπο που αντιμετωπιζω τις σχεσεις μου με το αλλο φυλο. Ειχα μια πολυ κακη εμπειρια πριν αρκετο καιρο με εναν ανθρωπο που μου φερθηκε πολυ ασχημα, δεν το ειχα καταλαβει στην αρχη και το παλευα, τελικα η αληθεια βγηκε στην επιφανεια, δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι δεν εχει νοημα, δεν υφισταται πλεον καμια σχεση και επαφη εδω και αρκετο καιρο, ομως εχω διαπιστωσει οτι αυτη η κακη εμπειρια με εχει γεμισει απελπισια και απαισιοδοξια, ισως επειδη- αν και εχει περασει καιρος- αισθανομαι ακομα προδομενη και αδικημενη. Παρατηρω οτι παθαινω πανικο στην προοπτικη να εμπιστευτω και να αγαπησω παλι καποιον, και ετσι χανω ανθρωπους απο τη ζωη μου, τους διωχνω δηλαδη οταν διαπιστωσω οτι αρχιζει η συναισθηματικη δεσμευση και απο την πλευρα μου και απο την πλευρα του. Αισθανομαι οτι αυτος ο φοβος εχει περιορισει την ελευθερια μου και μου στερει και την αναγκη για μια ομορφη και ευτυχισμενη ζωη. Ειμαι προθυμη να ξεπερασω τους φοβους μου και να διεκδικησω αυτο που θελω, αλλα οταν ερθει η κρισιμη ωρα....'την κανω με ελαφρα πηδηματακια..', αφηνοντας και τους αλλους με την αγωνια αν εκαναν κατι λαθος! Στην πραγματικοτητα δεν εχουν κανει, εγω μαλλον φευγω πριν προλαβουν να κανουν το λαθος...:) Γνωριζω καλα οτι ο πονος στη ζωη ειναι σχεδον αναποφευκτος, και ισως ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που επιτελους ξερω τί θελω, ομως φοβαμαι οτι αν αφεθω...θα ξαναπονεσω, και δισταζω...Συνεχως μου ερχεται στο μυαλο η προηγουμενη κακη εμπειρια μου που τη θεωρω ό,τι χειροτερο μου εχει συμβει ως τωρα, και εχω πιασει τον εαυτο μου να αναρωτιεται, οταν γνωρισω καποιον, " λες να ειναι και αυτος μια απο τα ιδια?" ......και αυτο με σταματαει αμεσως....Θα ξαναεμπιστευτω ποτέ? Ή θα πεφτω μονιμα στην παγιδα της αυτοεκπληρουμενης προφητειας?