Μιας και βλεπω οτι τα λετε ωραια για να ακουσω γνωμες και για τη δικη μου περιπτωση! Πριν κανενα μηνα γνωρισα ενα παιδι που μου αρεσε πολυ... Βγηκαμε και περασα υπεροχα, μου φανηκε τοσο ξεχωριστος, ηταν και πανεμορφος, πολυ πολυ γλυκος και... παρασυρθηκα κ εκανα κατι που δε συνηθιζω τοσο γρηγορα... Το θεμα ξεκινησε παμε σπιτι μου να κοιμηθουμε μαζι, θελω μονο να σε εχω αγκαλια κτλ κτλ ε και κατεληξε αλλιως... Τελοσπαντων, μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, εγινε! Την επομενη μερα πολυ γλυκος επισης, τηλεφωνα, μια χαρα... Εγω εφευγα την αλλη μερα, κ για μια εβδομαδα που ελειπα μιλουσαμε, ανταλλαζαμε μηνυματα, κυλουσε πολυ ωραια... Αφου μου ελεγε ποσο θελει να με δει κτλ κτλ αποφασισα να ξαναπαω... αλλωστε εκει ειναι κ το πατρικο μου... Παω λοιπον, κ μολις εχω ερθει κανονιζουμε να ερθει εξω να με βρει κ απο τη μια κ κατι που πηγα εγω αυτος ερχεται 3μιση! Επαθα ενα εγκεφαλικο εκει, διοτι ερχομαι απο ταξιδι, με εχεις πρηξει οτι θες να με δεις κ με στηνεις 2 ωρες? Δε μου αρεσε... Τελοσπαντων, παμε κ αλλου για ποτο, παλι μες στη γλυκα αυτος, ε παμε σπιτι μετα... τα γνωστα! Καπου εκει με πιανει μια φρικη κ ρωταω τι γινεται με εμας κ που παει το θεμα, ενταξει οχι κ παραλογη ερωτηση θεωρω... Με προοπτικη σχεσης μου λεει εκεινος.... Εκφραζω βεβαια τη δυσαρεσκεια μου με τον ορο προοπτικη διοτι εγω το θεωρουσα αυτονοητο...Τελοσπαντων, απο εκει κ μετα αλλαζει η συμπεριφορα, αραιωνει λιγο τα τηλεφωνα... αλλα επιμενει οτι θελει να με βλεπει κ θελει να με γνωρισει κ του αρεσω πολυ... Εν τελει μεσα σε μια εβδομαδα που ημουν εκει βρεθηκαμε μονο 3 φορες... Παντα μετα τη μια το βραδυ, με τη δικαιολογια οτι δουλευε συνεχεια, οντως φαινοτανε πολυ κουρασμενος... αλλα ακομα πιο υποπτο το κανονιζε παντα τελευταια στιγμη... Και απο αυτα εχω αρχισει να υποθετω οτι υπαρχει κατι αλλο, σωστα??? Δε νομιζω οτι το θεμα ηταν το sex διοτι δεν ηταν τετοια η συμπεριφορα... Το τελευταιο βραδυ μου εκανε κ μια κουβεντα για την αποσταση, για το ποτε θα ξαναβρεθουμε, γενικα οτι θελει συνεχεια εδειξε... Φευγω λοιπον το πρωι κ επιστρεφω εκει που μενω...Του στελνω μηνυμα οτι εφυγα απο το σπιτι κτλ κ μου λεει ενταξει, θα σε παρω το βραδυ να μιλησουμε... Αλλα περναει αυτο το βραδυ κ αλλα δυο κ πουθενα ο τυπος!!! Ε καπου εκει δε κρατιεμαι αλλο κ στελνω ενα μηνυμα... απανταει σα να μη τρεχει τιποτα κ οταν του λεω οτι δε πηρε κτλ μου λεει οτι δουλευε μεχρι αργα κ τετοια.... Τα παιρνω κ εγω στο κρανιο κ του λεω πλαγιως οτι δεν ειναι σοβαρος, οτι αν ηθελε να ... βρεθουμε 2 3 φορες επρεπε να το πει απο την αρχη κ τετοια κ επιμενει οτι δεν ειναι καθολου ετσι.... Καπου εκει καταληγω κ εγω οτι οποιος αλλα λεει κ αλλα κανει τι ειναι κατα τη γνωμη σου κ μου απαντα μ... ειναι, λες να ειμαι μ....? Προσβληθηκε δηλαδη κιολας.... Εκει εχει μεινει η επικοινωνια... μετα εγω απλα ειπα οτι τωρα τον γνωρισα κ μπορω να κρινω μονο απο οσα μου δειχνει, κ οτι προφανως δε μου φανηκε ετσι αλλα αυτη τη συμπεριφορα δε τη περιμενα... κ οτι αυτος πως την εξηγει... Δεν εχω παρει ακομα απαντηση σε αυτο απο το μεσημερι δηλαδη! ??? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ???