Καλησπερα σας,μπηκα και εγω να παραθεσω το προβληματισμο μου και να παρω γνωμες καθως δε βγαζω ακρη.Ειμαι 30 ετων και 3 μηνες και ειμαι με μια κοπελα 27 ετων ..Η κοπελα ειναι απο την αλβανια πραγμα που ποτε δεν εχει υπωθει..μονο μου ειπε με τα ζορια οτι δεν γεννηθηκε εδω,,τπτ αΛΛΟ..δεν εχει υπωθει η λεξη αλβανια..μεγαλωσε εδω..ειναι στο πανεπηστιμι..εργαζεται..ειν αι πανεμορφη..!Παντα αποφευγω και αποφευγει κουβεντες για τη καταγωγη της και εξω οταν τη ρωταν λεει απο μια επαρχια οτι ειναι..τσπ..Ξεκινησαν ολα καλα οσπου ηρθε μια ενεπιθυμητη εγκυμοσυνη..το πηρε παπα πολυ ψυχραιμα!!!παρα πολυ..καναμε εκτρωση..δεν εχει ξανακανει λεει και επιβεβαιωθηκε...μετα απο καιρο εκει που δε με ενοιαζε και τοσο η κοπελα .κολλησα...δε την εγκατελειψα στιγμη...ειμουν εκει διπλα της...εκφραζω συνεχεια τι νιωθω για αυτην...την αγαπαω και της το εχω πει..αυτη μια ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ....τσακονωμαστε συνεχως γιατι δε μου δειχνει ΤΠΤ ενω νιωθει πολλα λεει για μενα..μονο φαγητο μου κανει και καμια αγκαλια..και σεξ..Δεν μου εχει πει 1 ομορφη κουβεντα..τυπου 'τι καλα που περναμε'τι ωραιος που εισαι σημερα' κτλ...τσακωνομαστε και παντα υπωνεται η λεξη χωρισμος...υποστηξριζει οτι ετσι λειτουργει και θελει χρονο για να εκδηλωθει...ποτε δηλαδη??αν οχι τψρα που ειμαστε στα μελια..!!αν θελω να κανω λεει υπομονη..δε μπρει να μοθ δειξει τπτ τωρα!!!της ζηταω να μ πει 2 κουβεντεςσ να νιωσω ασφαλεια..αλλα δε τη νοιαζει να νιωσω ετσι προφανως......και παντα να τη κυνηγαω.....ο πρωην της εντωμεταξυ τα ειχε και με αυτην και εμ αλλη πραγμα που αργησε να παρει χαμπαρι και την ενοχλησε και μα φορα στο τηλ...τη γνωμη σας!