παιδια εχω μεινει πισω σε θεματα σχεσεων
]Γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα που λιγο πολυ με βασανιζει...Εγω γενικα ειμαι ενα παιδι 17 ετων οπου στις συζητησεις με τους φιλους μου οταν μιλαμε για κοπελες και λενε οτι πανε με τιν μια και με τιν αλλη εγω βλεπω οτι ποτε δεν το κανει η καρδια μου να κοροιδευω τις γυναικες σαν ολους τους αλλους...μεχρι τωρα αν ειχα 1-2σχεσεις..μικρες..καιμαλιστ� � η πρωτη μου σχεση δεν τις ζιτισα να ειμαστε μαζι αλλα αφτη...εκτη δημοτικου..δεν ειχα ιδεα περι σχεσεων....οταν ειμουνα γυμνασιο ειμουν απο τους 2-3 χορις σχεση και αυτο με εριξα πολυ..νομιζα ειμουνα ασχημος κτλπ..τωρα που βλεπω τα πραγματα καλητερα λεω οτι ασχημος δεν ειμουνα ποτε..παντα ειχα ευκαιριες για σχεσης..ομως το λαθος το βρισκο σε εμενα ...εβλεπα κοπελες που με αγαπουσαν και εγω απλα εκανα τα στραβα ματια διοτι δεν ητανε αφτο που ηθελα..γενικα οσες μου αρεσαν δεν τους αρεσα για διαφορους λογους π.χ. Ανοριμος..η αλιθια παντα ειμουνα ανοριμος..μεχρι τωρα εσος ηθελα να κανω σχεσεις ξεκινασα στραβα και κατελιγα χορισ καν να εχω τα μουτρα να τους μιλησω για αφτα που ενιωθα..τεσπα..με αφτες που εδιξαν οτι τους αρεσα και εκανα τα στραβα ματια ποτε δεν εγινε τιποτα και τωρα εμινα πισο..δεν εχω φιλισει καμια.(μια φορα μονο οταν ημουνα μεθισμενος και δεν θιμαμε τπτ..αυτη μου το ειπε).σχεση δεν εχω κανει σοβαρη εν ω το θελω ....ομως ο κυκλος μου ειναι σχετικα μικρος και ειμαι σε τεχνικο σχολιο...στιν ταξη ειμαστε μονο αγορια..στο σχολιο εχει λιγες κοπελες ομως δεν μπορω να ξεχορισω τις π......ς για να μιν πλιγοθω..ξερω οτι κοποτε θα βρω το αλλο μου μισο κτλπ αλλα εμινα πολυ πισο..ουτε να φιλαω δεν ξερω..και ανισιχω..και οταν ειμαι με μια κοπελα που μα αρεσει τα χανω και ουτε να μιλαω δεν μπωρω..μονο βλακιες λεω...εχω τιν ανακγη να βρω καποια που να μου αρεσει ομως οταν τιν βρω να μην κομπλαρο και να διαλισω τα παντα πριν ακομα καταλαβει τι νιωθω...μεχρι τωρα ολα λαθος τα 3εκινισα..
.τι να κανω ρε παιδια θελω λιγη βοηθια.