με απειλει οτι θα αυτοκτονησει
Γεια σας. Εδω και δυομιση χρονια ειμαι με καποιον και εχω περασει παρα πολλα σε αυτη τη σχεση. ακραιες καταστασεις. Πολλη ζηλια, πολλα δραματα. Καθε φορα που του ελεγα να χωρισουμε επειδη δεν αντεχα αλλο ειχαμε τα ιδια δραματα. Να με βριζει στην αρχη, να με λεει πο***να, μετα να μην μιλαμε για λιγο, να μου ζηταει συγγνωμη να μου λεει οτι δεν θα ξανακανει τιποτα οτι ειμαι η ζωη του και δεν μπορει χωρις εμενα και αφου εγω επεμενα να μου λεει οτι θα αυτοκτονησει. κι εγω να τον παρακαλαω να κλαιω και στο τελος να τον αποτρεπω και να ειμαστε ξανα μαζι. δεν αντεχω ομως κι εγω αλλο! δεν εχω αλλη υπομονη. τον τελευταιο καιρο εχω περασει πολλα πραγματα προσωπικα και ειμαι κι εγω σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση. και εχω να αντιμετωπισω και αυτο! να ζω συνεχεια με τον φοβο! καθε λιγο με απειλει οτι θα αυτοκτονησει. οχι ομως σαν απειλη πια. μου λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα στη ζωη για αυτον. οτι δεν εχει κανεναν διπλα του. οτι δεν αντεχει αλλο. και αφου ουτε καν εγω δεν ειμαι κοντα του δεν εχει αλλη επιλογη. τι να κανω???? δεν μπορω αλλο πια αυτη τη κατασταση! η αληθεια ειναι πως και αυτος εχει περασει πολλα, οτι εχει καποιο προβλημα υγεια σοβαρο που ευτυχως τωρα παει καλα και οτι η οικογενεια του οχι μονο δνε ειναι κοντα του αλλα του φερνουν και εμποδια σε οτιδηποτε κανει στη ζωη του. γιαυτο και εγω τοσο καιρο προσπαθω να τον βοηθησω αλλα ποσο πια???ποσο? και τι αλλο να κανω πια?? να συνεχισω να τον παρακαλω να μην αυτοκτονησει και μετα παλι τα ιδια? η να ειμαι μαζι του με το ζορι?