Καλησπερα και παλι..ειχα παραθεσει και σε αλλη κατηγορια το θεμα μο αλλα δε πηρα απαντησεις αξιολογες...Ειμαι 30 ετων αυτη 27..ειμαστε μαζι 3 μηνες...Η κοπελα εχει μεγαλωσει εδω στην επαρχια εργαζεται και εχει τελειωσει το πανεπιστημιοα...ειναι ομως απο την αλβανια...Μου ειχε πει με κλαματα ενα βραδυ οτι δεν ειναι απο δω αλλα η λεξη αλβανια δεν υπωθηκε ποτε!!Οταν τη ρωτανε απο που ειναι λεει απο μια επαρχιακη πολη εδω..εγω δεν εχω προβλημα με αυτο...και αποφευγουμε και οι 2 να το συζηταμε...πανεμορφη κοπελα......τελη του 1ου μηνα ειχαμε μια ανεπιθυμητη εγγυμοσυνη,,το πηρε τοσο ψυχραιμα ,μου ειπε οτι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να το κρατησει..καναμε εκτρωση...ολα καλα...αν και τετοια αμαρτια δεν ηθελα ποτε να σηκωσω στη πλατη μου!!τσπ..Ενω κανει ποραγματα για μενα...παραμελει τις φιλες της για μενα..μου μαγειρευει κτλ....πολλες φορεσ τη πιανουν τα μουτρα..μου λεει βγες με τουσ φιλους σου δεν εχω ορεξη..κτλ...δεν μου εκδηλωνεται..δεν μου εχει πει ουτε ΜΙΑ καλη κουβεντα..τυπου 'τι ωραια που περναμε' τι ωραιαος που εισαι σημερα..' ΤΙΠΟΤΑ!!!αν θελω λεει να καω υπομονη να μου δειξει...εχουμε χωρισει αρκετες φορες και ειναι αιτια αυτο....και παντα εγω τρεχω να ΄σωσω΄' τη σχεση....δε μου λεει για τα προβληματα της..τα κραταει λεει για αυτην και αν μου εκδηλωθει που ξερει λελι οτι θα ξαναχωρισουμε κτλ....ενω της δειχνω τοσα πολλα..!!!!