Originally Posted by
Daisy
Γεια σας παιδιά εδώ και χρόνια βασανίζομαι με τις ίδιες σκέψεις.Είμαι 21 χρονών.Στο παρελθόν έκανα συνολικά 4 απόπειρες αυτοκτονίας, φυσικά εντελώς αποτυχημένες (αφού κάθομαι στον υπολογιστή μου τώρα και σας γράφω).Είχα κόψει τα χέρια μου την πρώτη φορά.Ήταν ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όπου καθημερινά χαρακωνόμουν τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα,μέχρι που μια μέρα το έκανα πιο βαθιά εξ επίτηδες διότι ήθελα να βάλω ένα τέλος.Άδικος κόπος.Ύστερα αφού είχα ζήσει παρ όλα αυτά προσπάθησα να απαλλαγώ από την κακή μου αυτή ψυχαναγκαστική διάθεση και ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα ώστε να μη σκέφτομαι τίποτα και το αποτέλεσμα ήταν κοιμάμαι συνεχώς για 24ωρα με σπάνια διαλείμματα για να τσιμπήσω κάτι η να πάω στο μπάνιο.Αυτό κράτησε για ένα χρόνο και παραπάνω.Εξακολουθούσα παρ όλα αυτά όταν το ξεπέρασα να έχω τις ίδιες σκέψεις στο μυαλό μου.Αποφάσισα έτσι να πάρω χάπια.Ακόμη μία αποτυχημένη απόπειρα και έτσι είπα αυτή τη φορά να βρω ένα σίγουρο και αποτελεσματικό τρόπο για να βάλω ένα τέλος μια και καλή.Είχα ψάξει και είχα βρει τι μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό αυτή τη φορά.Η αιμορραγία είχα δει στη γλώσσα είναι κάτι που δεν είναι εφικτό να σταματήσει.Έτσι και έκοψα τη γλώσσα μου.Και ύστερα από έναν βιασμό που είχα δεχτεί πριν δύο χρόνια έγινε η αφορμή και για την 4 μου απόπειρα.Έκοψα τα χέρια μου περισσότερο βαθιά από κάθε άλλη φορά αλλά για κάποιο λόγο όταν είδα τόσο πολύ αίμα τρόμαξα και έτσι τηλεφώνησα στον καλύτερο μου φίλο ο οποίος ήταν εκτός πόλης και του είπα τι έκανα και έτσι αυτός ειδοποίησε την αστυνομία και μπήκα στην ψυχιατρική κλινική του Παπαγεωργίου με εισαγγελική.Επίσης να αναφέρω πως έχω πάει μέχρι στιγμής σε 5 ψυχολόγους αλλά σε κανέναν από αυτούς δε μπόρεσα να πω τα όσα νιώθω και κρύβω μέσα μου και εννοώ ότι και στους 5 ποτέ δεν μίλησα ολοκληρωμένα και σε κανέναν από αυτούς δεν έκανα πάνω από 1 επίσκεψη.Το τελευταίο διάστημα για πολλούς λόγους έχω και πάλι τα ίδια συμπτώματα.Δεν έχω όρεξη να κάνω απολύτως τίποτα,κλαίω καθημερινά με το παραμικρό,δε θέλω με τίποτα να βγαίνω έξω και όλη μέρα δε θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.Έχω και πάλι αυτοκαταστροφικές σκέψεις.Δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτές και συνεχώς σκέφτομαι πως θα είναι όλα αν φύγω από τη ζωή.Αύριο έχω ραντεβού και πάλι με ψυχίατρο.Φοβάμαι μήπως και πάλι δυσκολευτώ να τον εμπιστευτώ και να μιλήσω.Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να μη πάω αλλά θέλω να ξεφύγω από τα φαντάσματα του κεφαλιού μου διότι αν συνεχίσω έτσι θα βάλω σύντομα ένα τέλος.Νιώθω πως δε μπορώ να θεραπευτώ για κανένα λόγο.Μου είχαν φύγει αλλά όλα αυτά είναι και πάλι εδώ.Τι να κάνω???:(