βαρεθηκα να αισθανομαι ετσι
Καλησπερα!
Θα σας πω άλλη μία ιστορία που σίγουρα έχει ακουστεί εδώ πολλές φορές...
Από μικρή είχα όνειρα. Ήμουν χαρούμενη. Αισθανόμουν ασφάλεια. Όσο μεγάλωνα αποκτούσα μια αντιπάθεια προς τον κόσμο. Έχω περιόδους που τα ξεχνάω και περνάω καλά και περιόδους που δεν αισθάνομαι καλά. Έχω πάρει 2 φορές αντικαταθλιπτικά, βοήθησαν αλλά δεν μπορώ να τα παίρνω για πάντα. Προσπαθώ να βρώ κάτι μου με ευχαριστεί να κάνω αλλά δεν μπορώ. Πηγαίνω στη δουλειά μου και δεν μιλάω πια με κανέναν. Άντε να πω κανά αστείο κυρίως για να κάνω ότι είμαι ομιλητική. Βαριέμαι τα πάντα. Δεν βρίσκω ευχαρίστηση για τίποτα. Έχω συνέχεια την τάση να θέλω να φύγω, να μην ικανοποιούμαι και να μην βρίσκω νόημα στο τί κάνω. Μου τι δίνουν όλοι στο γραφείο, σιχαίνομαι τη δουλειά μου και τη βαριέμαι. Προσπαθώ να αλλάξω εργασία αλλά τα πράματα είναι δύσκολα. Είμαι συνέχεια στρεσαρισμένη, με νεύρα και όλα μου φταίνε. Νιώθω παγιδευμένη και δεν ξέρω πώς να βγώ από αυτό. Νομίζω πως δεν ταιριάζω πουθενά και πως ποτέ δεν θα αισθανθώ καλά.
Μένω σε χώρα που δεν μιλάω τη γλώσσα οπότε να πάω σε ψυχίατρο είναι λιγάκι δύσκολο.
Είναι σαν να ζώ τη ζωή άλλου.