Το αγχος ή το φαγητο προκαλουν διάρροια?
Γεια σας παιδιά!!
Αποφάσισα να γράψω για κάτι που με απασχολεί τα τελευταία 3-4 χρόνια και δεν έχω βρει λύση... Βέβαια δεν το έχω ψάξει με γιατρούς κλπ.
Λοιπόν στο μέρος όπου μένω υπάρχει ένα καταπληκτικό μαγαζί με παγωτά και βαφλες. Εδώ και πολλά χρόνια του έδινα και καταλάβαινε... Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά!!
Μια φορά έφαγα βάφλα και μετά απο 10-15 λεπτά με έπιασε ένας τρομερός πόνος στην κοιλιά που μου έκοβε την ανάσα. Το αποτέλεσμα ήταν να τρέξω σπίτι και η όλη κατάσταση κατέληξε σε διάρροια. Μετά ήμουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα!! Αυτό λοιπόν μου συμβαίνει από τότε και κάθε καλοκαίρι 8 στις 10 φορές που θα φάω βάφλα σε εκείνο το μαγαζί. Δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιες φορες θα με πιασει η κοιλια μου και καποιες οχι. Επίσης υπηρχε μια περιοδος που ειχα τα ιδια συμπτωματα οταν ετρωγα κρεμα γαλακτος. Ειτε μαγειρευα εγω ειτε ετρωγα εξω κατι αλα κρεμ σκεφτομουν τωρα θα με πιασει η κοιλια μου και οντως με επιανε!!! Το προκαλουσα εγω?? Δεν ξερω... Πλεον αυτο με την κρέμα γαλακτος εχει σταματησει, ισως να με πιασει 2 στις 10 φορες κι αυτες αν φαω εξω κατι αλα κρεμ. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Καθομαι και σκεφτομαι τι μπορει να παιζει ρολο σε αυτες τις εξαρσεις και μου ερχονται στο μυαλο διαφορα περιστατικα. Θυμαμαι όταν εδινα εξετασεις στα γαλλικα ειχα τοσο αγχος που την μιση ωρα της εξετασης την ειχα περασει στην τουαλετα. Ακομα και την περιοδοπου ειχα προβλημα με τα αλα κρεμ, σκεφτομαι οτι μολις τα ετρωγα ειχα το αγχος της κοιλιας μου οποτε αυτη αρχιζε να ποναει!! Μιλαμε για φριχτους πονους που με λυγιζαν!! Δεν ξερω τι πραγματικα φταιει... Ξερω όμως οτι μου δυσκολευει τη ζωη γιατι πρωτον δεν μπορω να απολαυσω τις βαφλες μου και δευτερον γιατι φοβαμαι να φαω οπουδηποτε αλα κρεμ!!
Υπαρχει κανεις που να αντιμετωπιζει κατι παρομοιο??? Πφφφ