Ψυχοσωματικά=Σωματικά??? HELP!!!
Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους!!!! Σας παρακαλώ μια βοήθεια γιατί τα 'χω κάνει πάνω μου με το συμπάθειο!!!! Ταράχθηκα πάρα πολύ πρωί πρωί με κάποια προβλήματα οικογενειακά και μ'έπιασαν πάλι οι αρρωστοφοβίες μου επειδή από τη ταραχή μου, ζαλίστηκα κ μούδιασαν τα δάχτυλα του αριστερού μου χεριού... το έχω ξαναπάθει από ταραχή στο παρελθόν αλλά τώρα μ΄έχει πιάσει κ μια διαταραχή πανικου, ότι μπορεί να πάθω εγκεφαλικό από τη πίεση... ρωτάω το εξής: είμαι υποτασική... μπορεί να πάθω εγκεφαλικό? μόνο οι υπερτασικοί παθαίνουν? κανένα έμφραγμα? δε θα το είχα πάθει??? Δεν αντέχω άλλο αυτές τις σκέψεις... είμαι στη δουλειά κ κλαίω κρυφά γιατί με αυτές τις σκέψεις φοβάμαι όλο κ πιο πολύ κ δε ξέρω τι να κάνω να τις διώξω.... δε θα είχα πάθει κάτι μεχρι τώρα? Προσπαθώ να δείχνω ήρεμη γιατί δε καταλαβαίνουν από τέτοια εδώ πέρα... νιώθω κ κάτι στο σαγόνι μου... σαν ένα ελαφρύ μούδιασμα να το πω... κάτι περίεργο! Είχα καιρό να πάθω κάτι τέτοιο.. νόμιζα ότι τα είχα ξεφορτωθεί όλα αυτά... φοβίες κ σκέψεις και να που πάλι τις επανέφερα.... έχω κάνει πολύ δουλειά με τη ψυχολόγο για όλα αυτά κ τώρα νιώθω σα να είμαι στην αρχή!