ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Αλλο ενα κωλοκαλοκαιρι. Στο κ***εξοχικο τους να προσπαθω να διαβασω για την κ***σχολη και να μη μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα. Να θελω να ξεσπασω και να μη μπορω. Να θελω να μιλησω σε καποιον και να μην εχω κανεναν μονο τη μανα μου που με βγαζει μιζερο, προβληματικο και μου δινει τις πιο κοινοτυπες συμβουλες. Τι να καταλαβει τωρα και αυτη; Μιλα με τους γειτονες μου λεει. Τι να τους κανω; Φιλοι μου ειναι; Μπορω να πω σε αυτους οσα με απασχολουν;
Τους λεω να παω στην πολη και το κανουν θεμα ολοκληρο. Τους ζηταω λεφτα για ρουχα και παππουτσια και με το ζορι να μου δωσουν 50 ευρω. Με αναγκαζουν να τρεχω απο δω κι απο κει μαζι τους γιατι δεν ειναι σωστο να καθομαι μονος μου σπιτι, ειδικα τον δεκαπενταυγουστο...και να θελω να δραπατευσω ρε π**** μου και να μη μπορω γ*** το κ***εξοχικο τους και την Κρητη. Θελω να φυγω απο εδω και να μην ξαναρθω ποτε. Μου φερονται σαν 12χρονο...Αυτη τη στιγμη καθομαι σε αναμμενα καρβουνα. Ειμαι σε ενα σιχαμενο ερημικο μερος και δεν εχω ουτε βολτα να παω να ξεσκασω.
Ειμαι φυλακισμενος εδω και 1 μηνα και δεν την παλευω. Δεν εχω ουτε αμαξι να παω να φυγω. Δεν εχω δικα μου λεφτα να παω να παρω το πλοιο και να φυγω χωρις να τους το πω καν. Εχω αρρωστησει στο κ***μερος αυτο. Το σιχαινομαι με ολη μου την ψυχη. Σιχαινομαι οπως εχει γινει η ζωη μου. Και πραγματικα πολλες φορες μου φαινεται οτι οι γονεις μου φταινε για ολα αυτα, κι ας ξερω οτι δεν θελανε το κακο μου.
Τι να το κανω που μενουμε σε μια σπιταρονα; Που εχουμε ενα τεραστιο κηπο; Που εχουμε μια τεραστια τηλεοραση, τεραστιο ηχοσυστημα; Τι να το κανω που με πηγανε σε ενα 5στερο ξενοδοχειο που η βραδια ειχε 3.000 ευρω; Δε με ενδιαφερουν ΚΑΘΟΛΟΥ ολα αυτα. Ειμαι δυστυχισμενος και τιποτα απο αυτα δε μου λεει κατι. Κανενα σπιτι, κανενα εστιατοριο, καμια πισινα, κανενας κηπος. Τιποτα απολυτως. Αφου δεν τα εχω καλα με τον εαυτο μου, αφου δεν εχω την παρεα που ΕΓΩ επελεξα, αφου δεν κανω τη ζωη που ονειρευτηκα, ολα αυτα δε με ενδιαφερουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Μου ειναι αφορητα αδιαφορα. Ουτε με νοιαζει που στο κ****νησι εχει τις πιο ωραιες παραλιες, ουτε με νοιαζει ποσο ωραια μερη εχει. Ουτε με νοιαζει που εδω περα μου εχουν δηθεν στρωμενη δουλεια. Με ρωτησαν αν εγω θελω να μεινω στο κ****νησι; Σκεφτηκαν ποσες ασχημες αναμνησεις εχω εγω εδω περα; Μ****** ειμαι να μεινω;
Γιατι; Για να μενω στο σπιτι τους και να μην πληρωνουν εξτρα νοικι; Γιατι; Μονος μου δε μπορω να βρω δουλεια; Μεχρι ποτε θα γινεται αυτο; Εχουν καταφερει να με κανουν να νιωθω ενας αχρηστος, ανικανος να βρω δουλεια και να τα βγαλω περα μονος. Που θα βρεις δουλεια με τοση ανεργια; μου λενε. Βεβαια, τωρα βρηκανε την ανεργια...Επειδη δηλαδη η χωρα εχει ανεργια, θα ζω εγω μιζερα και θα συνεχισω να ειμαι ενα ανωριμο μαμοθρεφτο ανικανο να καταφερει πραγματα μονος του. Βρε δεν πανε να γ******* ολοι αυτοι απο τις τηλεορασεις που κανουν πλυση εγκεφαλου. Αν θες δουλεια βρισκεις και αν πατησεις και ποδι παιρνεις και λεφτα. Τα αλλα ειναι για να τρομοκρατουν τον κοσμακη και να κανουν τηλεθεαση. Γελοιοι ολοι τους.
Ξερω οτι οταν εισαι εν θερμω, δε γραφεις καλα. Αλλα τι με νοιαζει; Δε θελω να γραψω ποιημα ή διηγημα. Θελω να εκφρασω το θυμο και την οργη μου. Αφου δε μπορω να ξεσπασω αλλιως, να ξεσπασω τουλαχιστον γραπτως. Τι αλλο να κανω εδω που ειμαι; Δεν την παλευω καθολου. Οι αντοχες μου εχουν αρχισει να εξαντλουνται επικινδυνα...