Δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω χαμένα δεν πίστευα ότι θα μου συμβούνε εμένα αυτά που περνάω αυτήν την στιγμή. Εδώ και 3 χρόνια κάθομαι όλη την μέρα στο σπίτι χωρίς καμμία προοπτική να βρώ δουλειά, δεν περιποιούμαι και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος να με παντρευτεί. Δεν έχω κανένα μέλλον είναι πολύ βαρετή, άχαρη και ανιαρή η ζωή μου και δεν ξέρω τι να κάνω ....Αυτό που ζω είναι ένα απέραντο κενό. Είμαι 37 χρονών, και χοντρή 160 80κιλά. Θέλω να χάσω κιλά γιατί οι γονείς μου με έχουν πρήξει να αδυνατήσω και δεν μπορώ... η ζωή μου είναι ένα χάλι. Οι φίλες μου οι περισσότερες παντρευτήκανε εγώ είμαι η μόνη που έμεινα στο "ράφι" και δεν ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποιος και για μένα είμαι μόνη μου πάνω από 10 χρόνια... Όλη μέρα γυρνάω μόνη μου μέσα στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα. Μένω ακόμη με τους γονείς μου αφού δεν μπορώ να συντηρηθώ μόνη μου και ο αδελφός μου μένει μαζί μας και τα φανταζόμουνα τόσο διαφορετικά ότι θα συμβούν τα πράγματα στην ζωή μου. Πίστευα ότι θα παντρευόμουνα ως τώρα και θα είχα τα παιδιά μου και την οικογένεια μου πράγμα που δεν θα γίνει πια ποτέ.