φέτος το καλοκαίρι όπως και κάθε καλοκαίρι χώρισα με το αγόρι που τραβιέμαι 2μηση χρόνια...κάθε καλοκαίρι χωρίζουμε και κάθε χειμώνα τα ξαναβρίσκουμε,δεν το κάνουμε επίτιδες,φέτος χωρίσαμε επειδή αυτός έχει τη σχολή του απο το πρωί ως το απόγευμα στης 20:00 και μετά θέλει να βγει με τους φίλους του κανα 2ωρο και εγώ ερχόμουν γύρω στης 23:00 με 1 το βράδυ ας πούμε,δεν υπήρχε χρόνος να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ,εγώ γκρήνιαζα κι αυτός μάλωνε μόνος του κατά κάποιο τρόπο,είπαμε πως ναι οκ θα χωρίσουμε αλλά κάποια στιγμή θα ξανα είμαστε μαζί και ότι μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή απλά θα....φιλικά κάπως,το θέμα είναι ότι όταν βρισκόμαστε λέμε και τα σαγαπώ και τα σε θέλω και τα τίποτα δεν τελείωσε,έφυγα στο χωριό μου και έβγαλα ένα αποθιμένο μου με ένα αγόρι που είχα κερατώσει τον ''νιν'' μου πέρασα πολύ ωραία,το θέμα είναι ότι τελείωσε μου πέρασε και είμαι καλα...στην συνέχεια ακολούθησε ένα άλλο παιδί το οποίο ερχόταν κάτω απο το σπίτι μου και φώναζε να κατέβω,μου έστελνε λουλούδια,μου έστελνε μηνύματα του στιλ εισαι πανέμορφη και ειμαι τρελος για σενα...εγώ όμως δεν τον θέλω άσχετα αν είναι το αγόρι που όλα τα κοριτσάκια απο μικρές φανταζόμαστε...εγώ θέλω τον πρωην-νιν-και μετα όπως και να τον πω...και τις περισσότερες φορές εγώ είμαι αυτή που τον βρίσκω και ου λεω να βρεθούμε,τις προάλλες του έστειλα μήνυμα και μου είπε ότι του αρέσει πολύ που μιλάμε με μηνύματα ναι όμως έχουμε να βρεθούμε δεκα μέρες επειδή έλειπα και έλειπε στο χωριό του κι αυτός...λετε να πήγε με άλλη όπως κι εγώ? συνήθως κάθε καλοκαίρι κάνουμε τα ίδια πράγματα(ειναι πολυ περιέργο) αλλά πάντα καταλύγουμε μαζί...λέμε να πάμε διακοπές μαζί ένα 3ημερο,θέλει πολύ μου λέει κι εγώ το κανονίζω...στις επόμενες δύο μέρες θα με πάρει τηλ είπε ότι θέλει να μου μιλήσει,κι εγώ θέλω να του πω να ξανακάνουμε σχέση...αλλά αγχώνομαι,αν μου πει ότι θέλει να σταματήσει όλο αυτό γιατί βρήκε άλλη??? ΑΓΟΡΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ