Πολλά συμπτώματα, καμιά λύση
Τον χειμώνα πέρασα κάποιες δύσκολες καταστάσεις και από τότε άρχισα να παρουσιάζω διάφορα συμπτώματα.
Η όραση μου τρεμόπαιζε και άρχισε να έχει 1002 μαυράκια και σκιές, και λάμψεις. Αυτά τα συμπτώματα μου έφερναν άγχος και κατάθλιψη. Είχα φτάσει σε σημείο να είμαι με μαύρα γυαλιά μέσα στο σπίτι για να μειώνω τα συμπτώματα.
Πήγα σε οφθαλμίατρο και μου είπε ότι η όραση μου είναι τέλεια. Μετά από 3 μήνες συμβιβάστηκα με την όραση μου και άρχισε πάλι να φτιάχνει η διάθεση μου και να είμαι παραγωγικός στη δουλειά μου ή να διασκεδάζω όπως παλιά.
Ξαφνικά όμως πριν μια βδομάδα, όταν ήμουν στις διακοπές άρχισαν να βουίζουν τα αυτιά μου, ή μάλλον το κεφάλι μου. Αυτό που λένε titinus ή εμβοές.
Ε χθες και σήμερα έχω σκεφτεί πάνω από 10 φορές να αυτοκτονήσω. Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα κουβαλάω για πάντα αυτόν τον θόρυβο μαζί μου όλα μοιάζουν μάταια. Δεν μπορώ να πάω στη δουλειά, δεν μπορώ να χαρώ με τίποτα. Όλα είναι μαύρα. Ο γιατρός λέει ότι τα αυτιά μου είναι τέλεια, ο παθολόγος ότι δεν έχω αναιμία, ή πίεση ή κάτι άλλο που να το δικαιολογεί....
Είχε κανείς παρόμοιες εμπειρίες, του πέρασε αυτός ο ήχος; Η ομοιοπαθητική βοηθάει;
Τι να κάνω; Πραγματικά νιώθω τόσο κουρασμένος από όλα αυτά........