Originally Posted by
SpyroKo
Πρώτα απ όλα ξεκίνησα γυμναστική. Στην αρχή βέβαια δεν είχα λεφτά και ξεκίνησα τρέξιμο μόνος μου και ποδήλατο. Αυτό γιατί ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου πως έχω ακόμα σωματική δύναμη μέσα μου. Αφού λοιπών ξεκίνησα και γυμναστήριο με το καλό εκεί ξεκίνησαν και οι θετικές σκέψεις. Έβγαζα τόσο πολύ άγχος μέσα από την γυμναστική που δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ με απογείωσε. Τώρα πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα. Φυσικά δεν εξαφανίστηκαν όλα τα συμπτώματα αλλά με έκανε να νιώθω παρά πολύ καλλίτερα. Έφτιαξα την διατροφή μου, πιο πολλά λαχανικά και φρούτα. Δεν ξέρω γιατί αλλά βοηθάει πολύ. Έγραψα σε ένα τετράδιο όλα αυτά που με αγχώνουν και σιγά σιγά έβρισκα και μια λύση για αυτά. Αν δεν έβρισκα στην τελική δεν έσκαγα κιόλας. Έμεινα μόνος μου για λίγο καιρό από φίλους γιατί το χρειαζόμουνα και έβαλα την ζωή μου σε τάξη. Θέλει χρόνο και υπομονή να το πετύχεις αλλά θέλει και θέληση! Μην το βάζεις κάτω! ξεκινά και εσύ κάτι, κάντο για τον εαυτό σου. Μην προγραμματίσεις την ζωή σου αλλά οργάνωσε την. Έχει διάφορα. Το να προγραμματίσεις την ζωή σου έχει άγχος. Το να την οργανώσεις θέλει λίγο να βάλεις κάτω της σκέψεις σου και να κάνεις αυτό που πραγματικά εσύ θες. Να μην ψυχαναγκάζεις τον εαυτό σου. Κανένας δεν θα σε κριτικάρει και οποίος και αν το κάνει δεν αξίζει να είναι φίλος σου. Επίσης σταμάτησα να νιάζομαι τόσο πολύ για μικροπράγματα. Δηλαδή αν κάποιος στην δουλειά μου μου την είπε ναι χέστηκα, άμα έχει ο άλλος κάλο στον εγκέφαλο δεν του φταίω εγώ.. ίσα ίσα δικό του είναι το πρόβλημα που επειδή έχει εξουσία την ασκεί με τον πιο άσχημο τρόπο και πραγματικά το κρίμα στο λαιμό του. Εγώ ξέρω ποιος είμαι και ξέρω πως είμαι καλό παιδί και αν έκανα κάτι λάθος δεν χάλασε και ο κόσμος. Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να σου πω είναι να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Ξεκινά να κανείς κάτι καλό για τον εαυτό σου και θα δεις το σώμα σου και το μυαλό σου θα ανταποδώσει και θα σε ευχαριστήσει. :)