το μυαλό μου πάει να σπάσει...
πριν απο δυο χρόνια είχα πάθει στην ευαίσθητη περιοχή κολπίτιδα απο μια τουαλέτα που είχα πάει...είχα περάσει πολύ δύσκολα γιατί στην αρχή νόμιζα ότι δεν ήταν τίποτα και δεν το είχα πει στην μητέρα μου για να πάμε στον γυναικολόγο μου...μετά από καιρό το αντιμετώπισα αφού βέβαια είχα πάει στον γυναικολόγο μου και είχαμε κάνει τεστ παπ το οποίο ήταν μια άσχημη εμπειρία όταν σου ανοίγουν τα πόδια και σου βάζουν εκείνο το άσπρο πράγμα μέσα...για καιρό έπαιρνα κάποια χάπια και έβαζα κάποια συγκεκριμένη ώρα το βράδυ μια κρεμούλα με σίριγκα το οποιό ώσπου να το κάνω μου έβγαινε η ψυχή...δεν μπορούσα να κάτσω,να βγω για καφέ,να παω μια βόλτα,η φαγούρα ήταν αρρώστια...όταν πέρασε όλα ήταν μια χαρά μέχρι που κάποιες φορές το ξαναπάθενα όχι σε πολύ τρομερό σημείο αλλά λίγο πριν την περίοδο και καμιά φορά που ξυριζόμουνα ή που φορούσα δαντελοτό εσώρουχο και όταν το έλεγα στη μητέρα μου μου έλεγε ότι είναι απο αυτά όλα...και μετά περνούσε,τις τελευταίες δύο ημέρες πάλι έχω φαγούρα αλλά η περίοδος μου τελείωσε εδώ και λίγες μέρες,μόνο που χρησιμοποίησα ξυραφάκι όμως την προηγούμενη φορά που είχα χρησιμοποιήσει δεν είχα κάποια ενόχληση...φοβάμαι πολύ μην πάλι έκατσα σε κάποια τουαλέτα απρόσεχτα ή απο καμιά παραλία και δεν ξέρω τι να κάνω,το μόνο που έκανα ήταν το ταλκ χθες το βράδυ...