-
Ένα "ευχαριστώ"
Ήθελα απλά να πω ένα ”ευχαριστώ" τόσο στους δημιουργούς του ιστότοπου και του forum όσο και σε όλα τα παιδιά που σχολιάζουν εδώ. Έψαχνα πολυ καιρό κάτι ανάλογο και χαίρομαι πολύ που σας βρήκα. Μ' έχετε βοηθήσει και στηρίξει τόσο σε πολυ οριακές μου στιγμές οπου βρισκομουν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας. Πάντα υπήρχε κάποιος να γράψει έστω και μια κουβέντα και δεν ξέρετε πόσο ανεκτίμητης αξιας πράξη ειναι αυτή. Τη στιγμη του πανικου νιωθει τοσο μονος κι ανυπερασπιστος κανεις που κι η παραμικρή κουβέντα, η παραμικρη παρέμβαση μοιαζει σταλμενη απ' το Θεό. Χαίρομαι που υπάρχει ένα τόσο ενεργητικό forum (χμμμ.... τωρα που το σκέφτομαι ισως δε θα επρεπε να χαιρομαι τοσο πολυ γιατι αυτο σημαινει πως υπαρχει πολυς κοσμος που υποφερει) εχω μαθει κι εχω καταλαβει τοσα πολλα απ' τις ιστοριες των αλλων που αν δεν ημουν εδω θα χρειαζομουν πολυ καιρο για να τα καταλαβω. Το κυριοτερο ειναι οτι βρισκεις ανθρωπους που μπορουν να σε κατανοησουν, λες δυο λεξεις κι αμεσως εχουν δει τον εαυτο τους σ' εσενα, εχουν δει μια κοινη εμπειρια, ενα κοινο βιωμα. Καμια φορα περισσοτερο κι απ' την οικογενεια, το φιλο ή ακομη και το συντροφο. Γι' αυτο λοιπον.... "ευχαριστω"
-
οντως....βλεπουν τν εαυτο τους σε σενα,........... κ τν εαυτο σου σε αυτους!
εχεις δικιο novia!!!
κ εγω Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω! ! !