Γιατι με στήνει συνέχεια?
Καλησπερα σας.
Εχω ξαναγράψει εδω για την περίπτωση μου,μόνο που σημερα για εμένα η κατασταση έφτασε στο αμην.Ειμαι εδω και 8 μήνες περίπου με ένα παιδι.Εχει αρκετά προβλήματα σε πολλούς τομείς στην ζωη του αλλα σημερα επέλεξε να δημιουργήσει ακόμη ένα.
Με στήνει συνέχεια.Πριν απο λίγες μέρες μου είχε πει να ετοιμαστω για ένα διήμερο σε ένα νησί,μετα το αλλαξε.Και φυσικά δεν ειναι η πρώτη φορα που κάνει κάτι παρόμοιο.Ιδιο περιστατικό έχει συμβεί 2-3 φορές.
Σημερα μου είπε πως θα πάμε θάλασσα και τελικά ξύπνησε στις 15:00 και μου είπε πως θα παει σε έναν αγώνα και το βράδυ θα τα πούμε.Κουραφεξαλα!!!Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει κι αυτός ούτε να με ενημερώσει.Και φυσικά κι αυτο δεν γινεται πρώτη φορα.
Δεν θελω να τον πιεζω,πολλα πράματα του εχουν παει χάλια,αλλα πως ειναι δυνατόν αυτός ο ανθρωπος να θέλει απο εμένα να τον ακολουθήσω στο εξωτερικο-όπου ίσως έχει βρει την τέλεια δουλεια- ενώ με στήνει κάθε τόσο?
Έχει περάσει απο το μυαλό μου ότι έχει άλλη-κλασική σκέψη-αλλα γιατι μου μιλάει για συγκατηκοιση κι άλλα συναφή?Πως ειναι δυνατόν να θέλει κάτι τέτοιο ενώ δεν ειναι συνεπείς?
Δεν τον κατηγορώ για την συμπεριφορα του γιατι κυριολεκτικά του εχουν παει Ολα καταδιαόλου,αλλα μου ειναι αδύνατον να τον δικαιολογήσω κι άλλο!