Δεν μπορω να ειμαι ο εαυτος μου..
Γεια σας!Μενω σε ενα μικρο χωριο,που ολοι γνωριζονται με ολους,ολοι κουτσομπολευουν τους παντες και οπως ειναι φυσικο οι πιο παλιοι εχουν καπως κλειστα μυαλα..ξεχασα να σας πω ειμα 16 χρωνων.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι με κανεναν.Στο χωριο μου δεν υπαρχουν πολλες παρεες,μια ειναι που αποτελειται με 12-13 παιδια τα οποια το ενος το στυλακι εινα ροκ,η αλλη το παιζει ντιβα,ο αλλος την πεφτει σε ολες και διαφορα τετοια στυλακια.Ειχα μια κολλητη,που ηταν στον χαρακτηρα σαν και εμενα αλλα απομακρυνθηκε τον τελευταιο καιρο και κανει παρεα μονο με αυτα τα παιδια,οταν της λεω κατι εγω κουναει καταφατικα το κεφαλι λες και δεν με ξερει..Νιωθω πολυ μονη τελευταια,δεν ξερω τι να κανω..Στο σχολειο εχω παιδια να κανω παρεα αλλα δεν με καταλαβαινουν κ πολυ..φενεται οτι ειμαι παραξενη,τον τελευταιο καιρο μιλαω με ενα παιδι στο ιντερνετ ενα χρονο βασικαπερναω τοσο καλα μαζ του,με κανει να γελαω συνεχεια,μπορω νθα πω οτι ειμαι ερωτευμεν αλλα του εχω πει ψεματα,του ειπα οτι τωρα θα παω τριτη ενω θα παω δευτερα,εχουμε κατι σαν σχεση,εχουμε συμφωνησει να με περιμενει εναν χρονο..δεν μπορω να του πω την αληθεια..Βεβαια δεν εχω κανει τιποτα με κανεναν ουτε φιλι..Σκευτηκα αφου ειναι ετσι τα πραγματα να διαβαζω ολο το χειμωνα πολυ να παρω καλους βαθμους τουλαχιστον να πετυχω σε αυτον τον τομεα..Τι να κανω;Νιωθω πολυ μονη...