Originally Posted by
Rebos999
Την αποτομη αλλαγή διαθεσης πιστεύω ότι την προκαλεσες εσυ ο ιδιος με το να επιθυμείς να διασκεδάσεις οπως οι υπόλοιποι. Εχω την εντύπωση ότι ζηλευοντας τους άλλους δημιούργησες μια εικονα του τι ήθελες για εσενα εκεινη την στιγμή με αποτελεσμα να περασει στο υποσυνείδητο, το οποίο με την σειρα του σου εφερε την δυσθυμια για να σε κάνει να πας και εσυ να διασκεδάσεις.Φυσικα επαιξε ρολο και το οτι δεν ησουν έμπειρος με αποτελεσμα να σε πιασει αγχος το οποιο εκανε χειροτερη την ψυχολογια σου και γι'αυτο μετα προτίμησες να φυγεις, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τελικά δεν το διασκεδασες οπως οι αλλοι, αλλα πηγες σπιτι. Ισως γιατί αισθανόσουν τοσο χαλια που ενιωθες οτι μονο εαν πας σπίτι θα ηρεμησεις. Σκεφτηκες καθόλου οτι καποιοι απο τους πελατες μπορει να ηταν ανεργοι και να ζηλευαν εσενα που δούλευες. Γιατι αραγε ο νους να επιθυμει παντα κατι που δεν έχει...δεν ξερω.. Εμενα αυτο που λες μου συμβαινει όταν για καποιο λογο δεν εχω ορεξη στην δουλεια, δεν μπορω να δρασω σαν ρομποτακι, μακάρι να μπορουσα να δουλέψω οποτε ειχα ορεξη,, ισως να μην ηξερα τι θα πει δυσθυμια. Οταν το παθαινω λοιπον προσπαθώ να να αλλαξω την εντυπωση που εχω εκεινη την στιγμή, πχ λεω ξερεις ποσοι θα ηθελαν να δουλεψουν και δεν μπορούν εσυ γιατί να μην εχεις ορεξη...ή λεω αφου ξερεις οτι οταν δεν εχεις ορεξη το 8ωρο πχ σου φαινεται αιώνας. Δηλαδη προσπαθω να αλλάξω οτιδηποτε μου φέρνει δυσθυμια αφου πρωτα βρω την αιτια, νομιζω απο την εμπειρία μου οτι ειναι η μονη λυση.