Originally Posted by
Anwnimos
Γεια σας και παλι παιδια..Τωρα το καλοκαιρι μολις τελειωσα την εξεταστικη και αρχισε η περιοδος των διακοπων μου ηρθε μια σκεψη η οποια με εχει ταραξει απο τοτε..νιωθω οτι σταματησε η ζωη μου μολις τελειωσε το σχολειο πριν 2 χρονια και απο τοτε που αρχισαν κρισεις πανικου,ιδεοληψιες,αποπροσ ωποποιησεις οτι ζω με εναν καινουριο εαυτο δηλαδη νιωθω οτι τωρα γεννηθηκα και πριν ηταν σαν να ημουνα σε κωμα και καθε φορα ψαχνομαι σε διαφορα γεγονοτα στο timeline του facebook για να αποδειξω οτι ολα ειναι μια συνεχης ροη και δεν γινεται αυτο το πραμα..Γνωριζω οτι αυτο ειναι βλακεια γιατι θυμαμαι τα παντα απο καθε περιοδο αλλα με ενοχλει συνεχως αυτη η σκεψη και φοβαμαι μην συνεχιστει και ζω την υπολιοπη μου ζωη ετσι..Δηλαδη σαν να αποκοπηκα απο τον εαυτο μου πριν 2 χρονια και απο τοτε σαν να βλεπω σε ταινια τι γινεται με μενα τωρα..Η βλακεια ειναι οτι οσο ημουν σχολη και περσι δεν ειχα τετοιο θεμα και ημουν μια χαρα..Δεν ξερω αποπροσωποποιηση ειναι αποπραγματοποιηση ειναι δεν το καταλαβαινω αλλα το θεμα ειναι οτι με πανικοβαλλει αυτη η σκεψη συν οτι αρχιζω γι αυτον τον λογο να παρουσιαζω φοβια για σχιζοφρενεια...και καθε φορα που σκεφτομαι στο παρελθον μου ειναι σαν να το εζησε καποιος αλλος..τι εχετε να πειτε? :/