γεια σας...εδω και κανα δυο μηνες εχω καποιους πονους στο στερνο που επιδυνωνονται με την κινηση...πηγα σε γιατρους και μ εκαναν διαγνωση για πλευροχονδριτιδα...καλα μεχρι εδω....παραλληλα ομως εχω ζαλαδες και κατα την διαρκεια της μερας κ στον βραδινο υπνο...μερικες φορες καποια μουδιασματα στα χερια αισθημα παλμων και αδυναμια..αλλες φορες ολα αυτα πιο εντονα αλλες πιο ηπια.εχω κανει εξετασεις αιματος οι οποιες βγηκαν τελειες.πηγα σε καρδιολογο ολα μια χαρα.εκανα αξονικες σε νεφρα ηπαρ εκανα τριπλεξ ολα καθαρα...ειμαι 25 χρονων.να σας πως οτι τα συμπτωματα αυτα αρχισαν μετα απο πολυ αγχος που περασαμε οικογενιακως με ενα σοβαρο προβλημα υγειας του πατερα μου(πλεον ολα καλα)!τωρα ομως το αγχος συνεχιζεται για μενα!ξερει κανεις αν οι ζαλαδες αυτες μπορει να οφειλονται στην πλευροχονδριτιδα ?μπορει απο το αγχος να κρατανε τοσο πολυ και να ειναι σχεδον συνεχομενα τα συμπτωματα?μπορει ολα αυτα να ειναι απο το αγχος?μερικες φορες φορες νιωθω καλυτερα κ λεω οτι περναει κ μετα μολις νιωσω το παραμικρο ξανα αγχονωμαι και παλι παει κυκλος?παρακαλω τη γνωμη σας