γεια σας παιδια!ειμαι νεα εδω και θα ηθελα τη γνωμη σας!ειχα μια πολλη καλη ψυχολογο η οποια με ειχε βοηθησει παρα πολυ αλλα επειδη μετακομισα σε αλλη πολη επρεπε να βρω μια νεα ψυχολογο.το θεμα ειναι πως ειμαι λιγο προβληματισμενη με τη νεα μου ψυχολογο.ο λογος που πηγα ειναι οτι εχω πολυ θυμο μεσα μου απεναντι στους γονεις μου,οχι αδικα βεβαια.το πρωτο μηνα ολα καλα λοιπον......μου εξηγησε οτι οι γονεις μου με μεγαλωσαν μεναν τροπο μη θετικο και οτι πρεπει να απομακρυνθω απο αυτους γτ διαφορετικα θα ξανακυλησω στη καταθλιψη οπως πριν μερικα χρονια.χτες ομως μου ηρθε σα κεραμιδα στο κεφαλι οταν ξεστομισε οτι ειναι με το μερος των γονιων μου λεει!!!!συγνωμη αλλα σα ψυχολογος μηπως δε θα επρεπε να παρει το μερος κανενος?και γτ τη μια μου λεει οτι οι γονεις μου ειναι ψυχικα αρρωστοι και την αλλη λεει οτι ειναι με το μερος τους??????επισης σα να εχουμε παραγνωριστει γτ ολα τα περνει στο χαβαλε και γελαει και εμενα αυτο δε κανει να νιωθω καλυτερα γτ ειναι σα να μιλαω με τη κολλητη μου.οσοι εχετε παει σε ψυχολογο ποια ειναι η αποψη σας?να συνεχισω με αυτη η να βρω καποια πιο σταθερη στις αποψεις της?