Μια βοηθεια αμα μπορείτε! :/ !
Γεια σας!
Εχω καιρο να μπω στο φορουμ! Ελπιζω ολοι να ειστε καλα.
Ελπιζω να δειτε αυτο το μηνυμα που θα γραψω τωρα. Οπως εχετε δει και σε αλλες ερωτησεις μου φετος δεινω πανελαδικες.
Εγω προσωπικα δεν ειχα παει ποτε σε φροντιστιριο. Για πρωτη φορα πηγα το φετινο καλοκαιρι για 4 βδομαδες.Και μ φανικε ΠΑΡΑ μα παρα πολυ κουραστικο 'τρμαχτικο΄διοτι για να συνελθω μετα απο αυτες τις 4 βδομαδες μ πηρε 4-5 μερες...
Καθε μερα σηκωνομουν στις 6 για να κανω επαναλυψεις. Κατι που δεν ειχα συνιθισει ποτε. Παρο λ αυτα δεν τα πηγαινα και τοσο καλα. Απο το αγχος μου εχω τρελο πονοκεφαλο και ξερω απο τωρα τι με περιμενει τον Σεμπτεμβρη. Σε λιγες μερες δλδ. Και θελω πραγματικα να σταματησω τον χρονο. Σκεφτομαι ωρες ωρες πως ολα αυτα που θα κανω και ελπιζω να τα κανω, θα τα κανω τζαμπα. Ολα θα πανε στραφη. Γτ δεν ειμαι καλη. Και δεν το εχω. δεν ξερω τι νακανω =/ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.
Δεν εχω καποιον να πω αυτα που σκεφτομαι παρα μονο σε αυτο το φορουμ και στον εαυτο μου.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...
Αν καποιος απο εδω μεσα εχει περασει σε μια πολη την οποια δεν την ξερει καθολου μα καθολου ειναι μονος του ειναι πολυ κλειστος τυπος. Τι κανει? Τι εκανε μαλλον? Πως αντιμετοπησε τα ολα προβληματα.? Πως εζησε εστω και για μικρο διαστημα μακρια απο τους γονεις του? μακρια απο την οικογενεια του?
Μακαρι να απαντησει καποιος =/ και ελπιζω οι απαντησεις να με βοηθησουν λιγακι.
Αν και νομιζω πως καποια στιγμη θα ξεσπασω...πολυ αγρια.
Ευχαριστω πολυ.