Γνωρισα ενα παιδι 30 χρονων και κατι μεσω ιντερνετ καπου στα μεσα Ιουνη..
Ειμαστε απο την ιδια πολη...
Μιλουσαμε για αρκετο διαστημα μεχρι που καποια στιγμη συναντηθηκαμε...
Μιλαγαμε με τις ωρες... μπορω να πω οτι ειχε γινει η καθημερινοτητα μου... οπως και για αυτον... ποτε δε επαιρνα τη πρωτοβουλια να του μιλησω... παντα μου μιλαει αυτος... ακομα και τωρα...
Οταν συυναντηθηκαμε τη πρωτη φορα, μιλησαμε, ειπαμε διαφορα, γελασαμε και γυρισαμε σπιτια μας.
Εντωμεταξυ του ειχα δωσει το τηλεφωνο μου αλλα..........
Μιλαγαμε καθημερινα σχεδον στο ιντερνετ... Ξαναβρεθηκαμε... Ηταν μια ομορφη βραδια... και καναμε ερωτα...
Οταν γυρισα σπιτι πιστευα πως αυτο ηταν... ολα τελειωσαν... ενας φοβος οτι απλα με κοροιδευε με κυριευσε...
Περασε 1 μηνας και κατι... δεν εχουμε ξαναβρεθει... αλλα καθε μερα σχεδον μιλαμε... παντα αυτος μου μιλαει....
Γενικα ειναι απομακρος τυπος... πολυ μυστηριος... δεν ανοιγεται... μου λεει πραγματα για τη καθημερινοτητα του αλλα δεν αφηνει να πλησιασω... με κρατα σε μια αποσταση.... Με ρωταει συνεχεια για μενα... εαν ειμαι καλα κλπ... καθε μερα... οσες φορες προσπαθησα να του εξηγησω οτι δε μπορω να αντεξω αυτη τη συμπεριφορα... ζηταει απλα ενα συγνωμμη....
1) Πως εξηγειται ολη αυτη η συμπεριφορα;
2) Δεν ειναι απολυτως λογικο να ανησυχω; αν μου κρυβει κατι; αν συμβαινει κατι και εγω πληγωθω;
3) Δεν θελω να τον πιεσω... αλλα μαζι του νιωθω ασφαλης, οταν συζηταμε....
Χθες του εξηγησα πως δε αντεχω αυτη τη συμπεριφορα και πως νιωθω πως κρυβει κατι... και δε θελω να πληγωθω... ειδε το μηνυμα μου αλλα δεν απαντησε....
Καλο βραδυ να εχετε.... :)