καλησπερα σας και καλως σας βρηκα..!!!
εχω θέματα γενικοτερα που νόμιζα οτι με την παροδο του χρονου θα ξεπεραστους αλλα δυστυχως δεν υπαρχει καμια αλλαγη
η άρχη του προβληματικού θέματος κατα την γνωμη μου ξεκινησε πριν λιγα χρονια οταν ήθελα να τσεκάρω τον εαυτο μου για το εαν επραττα σωστα(δλδ να τον επιβεβαιώσω)σε μια ψυχολογο που τελικα δεν τελειωσε η σχεση μας καλα και αρχισαν τα προβληματα απο την οικογενεια μου που και για αυτο τον λογο πηγα στην ψυχολογο!!!
απο την μια στο τελος εφαγα πολυ χειραφέτηση απο μερια της ψυχολογου και απο την αλλη πραγματικα πολυ τραγικες στιγμες απο την οικογενεια μου,το κερασακι ηταν βεβαια και η κοινωνια που ειναι κ μικρη(στην πολη που ζω),οταν η ψυχολογος αρχισε να λεει προσωπικα θεματα για να καλυψη την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα της ως προς την χειραφετηση που μου εκανε και μην σας πω αρρωστη συμπεριφορα!!!οι γονεις μου τοτε ηταν σε διασταση 8 χρονια με πολλους καυγαδες κ πολλα προσωπα να μπερδευονται σε αυτο το θεμα τους, εγω απο την αλλη προσπαθουσα να μην εμπλεκομαι σε αυτο μιας και ποιο μικρη το προσπαθουσαν να το καταφέρουν,τα ατομα του τοτε κυκλου μου με κρατουσαν σε αυτο το θεμα και με ας πουμε εξαναγκαζαν να μην ζησω την ζωη που θελω λογο της οικογενειακης μου καταστασης(απο φιλους,συγγενεις κ επαγγελματικα)η ψυχολογος σε αυτο το θεμα με βοηθησε να αποκοπω αλλα αρχιζε να μπαινει σε θεματα που δεν ειχαν να κανουν με εμενα...αυτο βεβαια περασε ξερωντας μονο εγω τι ειχα τραβηξει κ χωρις να το παιζω θυμα το προσπερασα με οση αξιοπρεπεια ειχα, βεβαια δεν τελειωσα εκει,με πηγαν οι γονεις μου σε κοινωνικη λειτουργο για να μαθουν για μενα κ ισως να καλυψουν την δικη τους απουσια σε καποια πραγματα..μετα σε αλλο ψυχολογο κ μετα στην ψυχιατρικη του νοσοκομειου και μετα σε αλλη ψυχολογο που ηρθε σε εμενα ταχα οτι ηταν φιλη μου κτλ...(δεν μου βρηκαν κατι βεβαια)α και το ποιο περιεργο με χαρτη απο την εισαγγελεα να παρουσιαστο αυτοπροσωπος..(οπου και παλι δεν εγινε τιποτα)πραγματικα κ ακομα το ιδιο νομιζω δεν ξερω γιατι ολα αυτα..χαλια περιοδοος που τωρα ποια μιλαω για αυτην..πριν κ κατα την διαρκεια προσπαθουσα να ειμαι ο εαυτο μου κ να φερομαι φυσιολογια ας πουμε..στην τελικη επι του θεματος κ μετα απο ολα αυτα,αρχιζα να μιλαω δημοσια για καποια θεματα που με ενοχλουσαν ως προς τους γονεις μου αλλα ευθεως σε αυτους..πλεον ειμαι παντρεμενη κ περιμενω το πρωτο μου παιδακι αλλα δυστυχως εχουν μεινει καταλοιπα απο ολοι αυτη την ιστορια..εχει χαθει η επιστοσυνη μου γενικα και καποιες φορες νομιζω οτι κατι γινεται πισω απο την πλατη μου,απο τον αντρα μου απο την οικογενεια μου απο την κοινωνια,εχω την εντυπωση οτι παιζετε χοντρο παιχνιδι ως προς εμενα,τα εβαλα κατω τα ξανα εβαλα και δεν βλεπω κατι το περιεργο που εχω κανει περα απο το να πορευτω με της τοτε συνθηκες!!!ασε που καποιοι καλοθελητες μεσα και εξω απο την οικογενεια μου πετανε σποντες γιαυτο το θεμα που ειναι ολο ενα ερωτηματικο!!!θελω να το τελειωσω και δεν γινεται!!!νιωθω υποτιμημενη γιατι εχασα χρονο απο την ζωη μου σε ανουσια πραγματα που δεν ηταν επιλογες μου ολα