Νιώθω τόσο ΜΟΝΟΣ.Έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον!
Καλησπερα.Ειμαι ο Γιαννης, τον επομενο μηνα κλεινω τα 31 χρονια και μενω αθηνα. Γραφω εδω μεσα γιατι θελω να καταθεσω ολα αυτα που με προβληματιζουν εδω και πολυ καιρο και γιατι δεν μπορω να εκφραστω πουθενα αλλου οπως θελω.Θελω ισως για πρωτη φορα να μιλησω και να μαι ο εαυτος μου 100%.Απ τον σεπτεμβριο του 2010 μεχρι και σημερα θελω να πω οτι ειμαι ανεργος.Για πολλους λογους ειτε απο δικα μου λαθη ειτε γιατι δεν εχουν κατσει καποιες δουλειες δεν εχω καταφερει να εργαστω με αποτελεσμα αυτο το θεμα να αποτελει το μεγαλο βαρος για μενα μεσα μου.Σαν να εχω 500 τονους καθημερινα να σηκωσω.Ξυπναω και κοιμαμαι χωρις να ξερω τι μου ξημερωνει με αποτελεσμα η ζωη μου να εχει καταντησει μια ρουτινα.Εχω βαλτωσει καθως δεν ειμαι δημιουργικος, δεν ειμαι παραγωγικος και δεν κανω απολυτως τιποτα.Σαν αποτελεσμα να ειμαι κλεισμενος στο σπιτι να μην βγαινω να μην κανω τιποτα να μην εχω ουτε 5 ευρω να παω για καφε.Τα οικονομικα και της οικογενειας μου δεν ειναι τα καλυτερα αυτη τη στιγμη αφου σε μια οικογενεια 4 μελων αυτη τη στιγμη δεν εργαζεται κανενας.Ο πατερας μου ειναι καπετανιος αλλα δεν εργαζεται τωρα.Ζουμε με δανεικα και μεγαλα χρεη στην τραπεζα.Βασικα αυτη τη στιγμη πως τα καταφερνουμε μονο ο Θεος ξερει και κανεις αλλος.Δεν παραπονιεμαι δεν μου ελειψε κατι σε υλικα αγαθα ολο αυτο το διαστημα και ισα ισα που οι δικοι μου κανουν οτι μπορουν για να μην μας λειψει τιποτα.
Το προβλημα με μενα ειναι ομως οτι εχω φτασει σε ενα τοσο μεγαλο τελμα που εχω απελπιστει.Θελω να αλλαξω τη ζωη μου, θελω να κανω μια ριζικη αλλαγη που να μου αλλαξει τα παντα μεσα μου.Εχω αναγκη να εργαστω, εχω αναγκη να βγω εξω γενικα εχω αναγκη να ζησω.ΥΠΑΡΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΩ..Ολο αυτο το διαστημα συνηδητοποιω ποσο μονος ειμαι, καθως δεν εχω εναν ανθρωπο να μιλησω εναν ανθρωπο να στηριχτω εναν ανθρωπο να μου δωσει ενα χερι βοηθειας.Και μιλαω παντα για ατομα εκτος οικογενειας.Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να μιλησω στην οικογενεια μου για το πως νιωθω γιατι ποτε δεν ειχα αυτη την ανεση.Ποτε δεν μπορουσα να μιλησω ανοιχτα και παντα κρυβομουν σε βασικα ζητηματα της ζωης μου.Ισως σκεφτομαι απ τη μια οτι δεν θελω να τους απογοητευσω με οσα θα ακουσουν ισως γιατι ποτε δεν ειχα το θαρρος να μιλησω για οσα με βασανιζουν.Βεβαια με την οικογενεια μου οι σχεσεις μας εχουν περασει απο πολλα επιπεδα σε σημειο που να θεωρω οτι εχω μεγαλα αποθημενα.Τσακωμοι, γκρινιες, νευρα, εντασεις,λογια ασχημα που εχουν ειπωθει με αποτελεσμα ολα αυτα να τα κουβαλαω μεσα μου.Νιωθω οτι μ εχουν στιγματισει και σαν συνεπεια να εχω γινει ενα ατομο πολυ νευρωτικο που να θελει να ξεσπασει να εχει θυμο μεσα του και να τσατιζομαι πολυ ευκολα.Εχω χασει την υπομονη μου και γενικοτερα δεν εχω καθολου αισιοδοξια μεσα μου, νιωθω οτι η ζωη μου εχει τελειωσει και οτι εχω καταστραφει ολοκληρωτικα.
Μεσα σ αυτη την μοναξια μου και την κλεισουρα μου, απευθυνθηκα παλιοτερα σε ψυχολογο αλλα λογω οικονομικων δεν συνεχισα να τον επισκεφτομαι αν και νομιζω οτι μπορουσα να πω καποια πραγματα αλλα δεν ξερω αν με ειχε βοηθησει ουσιαστικα.Εξομολογηθηκα για πρωτη μου φορα σε πνευματικο αλλα διαπιστωνω οτι δεν με βοηθησε τοσο.Στο facebook ψαχνω παρηγορια αλλα που να την βρω οταν μιλαμε για ενα μεσο που ολοι κοιταζουν την εικονα τους.Ακομα και οταν προσπαθησα να γνωρισω καποια γυναικα απο κει μεσα τελικα πληγωθηκα απο ψεμματα και μεγαλα λογια.Εχω αναγκη και απο συναισθηματικη καλυψη στον ερωτικο τομεα.Θελω να αγαπησω και να αγαπηθω αλλα φοβαμαι.Νιωθω οτι δεν εχω να προσφερω τιποτα σε καμια γυναικα διοτι οικονομικα ειμαι σκατα.Πως θα κερασω μια κοπελα για καφε εστω? Ολα αυτα με απασχολουν οπως επισης και το γεγονος που με ταλαιπωρει χρονια ΟΤΙ δηλαδη ξεσπαω στο φαγητο για να καλυψω την στεναχωρια μου.Φυσικα τιποτα δεν καταφερνω αλλα το μονο που κανω ειναι να χαλαω την εμφανιση μου.Για να καταλαβετε ημουν 70 κιλα και μεσα στο τελευταιο 8μηνο εχω παρει σχεδον 30.Δεν εχω ορεξη ουτε να περπατησω ουτε να γυμναστω ουτε να παω για τρεξιμο κατι που εκανα παλιοτερα.Τωρα φοβαμαι να βγω και απ το σπιτι επειδη εχει χαλασει η εμφανιση μου.Βασικα και εσωτερικα και εξωτερικα δεν ειμαι ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ..Και αυτο με διαλυει καθε μερα.Να σκεφτειτε οτι η μονη μου ψυχαγωγια αν τη θεωρησετε ετσι ειναι να παω την κυριακη το βραδυ να παω να αγορασω 3 σουβλακια με τα 5 ευρω που μου δινουν οι δικοι μου.Καταντια μεγαλη για μενα.Φυσικα και εχω σκεφτει και πολυ πιο ακραια αλλα τελικα νομιζω οτι εχω ισχυρες αυτοαμυνες που με αποτρεπουν να κανω μια βλακεια και να δωσω τελος στη ζωη μου αν και παλιοτερα το χα σκεφτει 2 φορες.Ειχα φτασει στο σημειο αλλα ποτε δεν προχωρησα.Ισως η πιστη μου στον ΘΕΟ ισως και οι προσωπικες αυτοαμυνες με συγκρατησαν.Ειμαι ατομο που θελω να ζησω θελω να κανω πραγματα αλλα ειμαι απελπισμενος τα βλεπω ολα μαυρα.Δεν γινεται να ζησω αλλο ετσι.3 χρονια μαυρα χωρις αγαπη, χωρις φιλους, χωρις μια κοπελα κλεισμενος σ ενα σπιτι σαν να ειναι το κλουβι μου.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ, να ανοιξω τα φτερα μου να προσφερω στην κοινωνια να ειμαι χρησιμος.Να κανω περηφανους τους γονεις μου που πιστευω οτι εχω απογοητευσει πολλακις.Αλλωστε η μανα μου, συχνα μου εχει εκφρασει το ποσο πληγωμενη ειναι απ τις συμπεριφορες και τις πραξεις μου.
Εχω αναγκη απο καποιον να με βοηθησει εμπρακτως.ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ αλλα με πραξεις.Να ερθει να με παρει απ το χερι και να μου αλλαξει τη ζωη.ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ μαλλον ε? Εχω σκεφτει τα παντα, ακομα και να φυγω εκτος ελλαδας αλλα δεν εχω που να παω και καποιον να με στηριξει.Ειλικρινα δεν μπορω να αντεξω μεσα μου αλλη τετοια πικρα ψυχολογικα.Το σπιτι δεν με χωραει, το νιωθω σαν φυλακη αλλωστε ειναι πολυ μικρο για 4 ατομα πλεον.Δεν εχω καν τον προσωπικο μου χωρο, το προσωπικο μου δωματιο να κλειστω και να ηρεμησω οταν θελω.Πνιγομαι και με πιανει μια τρελα θελω να τα σπασω ολα.
Σας παρακαλω, αν ειναι καποιος εδω που να μ ακουσει και θελει να μου μιλησει πραγματικα πιστευω οτι θα με βοηθουσε παρα πολυ.
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας,
Γιάννης Σ.