Originally Posted by
joy123
Καλησπέρα σε όλους και όλες! Διαγνώστηκα πρόσφατα με ιδψ και παραθέτω κάποια απο τα συμπτώματα μου για να μου πει κάποιος μήπως είχε κάτι παρόμοιο και πως το αντιμετώπισε!Αυτή η ιστορία γίνεται εδώ και 3-4 μήνες όπου έχουν μεσολαβήσει διαστήματα έξαρσης εως και εξάλειψης των συμπτωμάτων που στην πορεία φυσικά ξαναεμφανιζόντουσαν.Σκεφτ� �μουν οτι είμαι τρελή,οτι μπορεί να κάνω ή να μου κάνουν κακό κοντινοί μου άνθρωποι και το τελευταίο και χειρότερο είναι που ξύπνησα μια μέρα και άρχισα να λέω οτι όλα είναι ένα ψέμα,οτι ζω κάτι άλλο.Άρχισα να αμφισβητώ αυτονόητα πράγματα και να κάνω ερώτηση πάνω στην ερώτηση π.χ γιατί να ζω,γιατί έχω αυτούς τους φίλους και τι είναι ο φίλος..Νιώθω αποτραβηγμένη απο την πραγματικότητα είναι ένα πολύ απόκοσμο συναίσθημα δεν μπορώ να το εξηγήσω.Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχω αλλά όταν έριξα μια ματιά στις αγχώδεις διαταραχές ήμουν σίγουρη οτι ήταν αυτο και τόσο καιρό το αντιμετώπιζα κάπως με τη λογική.Επισκέφθηκα ένα ψυχίατρο και δεν έκρινε οτι είναι σοβαρά τα συμπτώματα και μου έδωσε Βαλεριάνα.Εγώ όμως όσο περνάνε οι μέρες χειροτερεύω,κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου και νιώθω οτι κανείς δεν με καταλαβαίνει γιατί όλοι μου λένε "μην το σκέφτεσαι".Πλέον δεν έχω δύναμη να το εμποδίσω,κοιμάμαι υπερβολικά πολλές ώρες κάθε μέρα και δεν έχω το κουράγιο ούτε να μιλήσω πλέον.Πιστεύω οτι το έχω πάρει πολύ κατάκαρδα γιατί πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που λάτρευε τη ζωη και τα μικρά πράγματα που την κάνουν όμορφη και τώρα δεν μπορώ να χαρώ τίποτα..Σας παρακαλώ αν κάποιος έχει περάσει κάτι παρόμοιο ή ξερει να με συμβουλεύσει θα το εκτιμούσα πολύ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)