Γεια σας κι από έμένα!Με λένε Βάσια κ θα ήθελα τη γνώμη σας. Η μητέρα του φίλου μου έφυγε απ΄τη ζωή πριν 10 μέρες μετά από μεγάλη μάχη και ταλαιπωρία στα νοσοκομεία. Όπως καταλαβαίνετε ο φίλος μου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήμουν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα.3 μέρες μετά το χαμό, μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι (συγκατοικούσαμε σε δικό του σπίτι) για να ηρεμήσει και να καθαρίσει το μυαλό του. Το σεβάστηκα κ επέστεψα στο πατρικό μου. Του είπα βέβαια πως θα ήθελα να μείνω για να του σταθώ κ να είμαι δίπλα του αλλά δεν ήθελε. Μαθαίνω παράλληλα πως απολύομαι κ δεν ξέρω τι να κάνω. Σήμερα μου είπε ότι θέλει να μείνουμε χωριστά 2-3 μήνες για να θρηνήσει κ μετά βλέπουμε. Είναι φυσιολογική η αντίδρασή του;; Από τη μία τον καταλαβαίνω ότι περνά δύσκολες στιγμές, από την άλλη ο μόνος τρόπος για να βρω δουλειά(βιάζομαι γιατί η οικογένειά μου αντιμετωπίζει σοβαρά οικομονομικά προβλήματα) είναι να επιστρέψω στην πόλη όπου μέναμε ( το πατρικό μου είναι σε ένα χωριό, χωρίς καμιά ευκαιρία εργασίας), αλλά δε με θέλει εκεί.Θέλω να τον βοηθήσω, δεν θέλω να τον πιέζω.Να κάνω υπομονή όπως μου λέει και να μείνω μακριά του; Δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ.