Τι να πιστέψω και πως να συνεχίσω.
Κοντεύουν σχεδόν 30ημέρες απο την ημέρα που " έφυγε" ο άντρας μου και έμεινα μόνη με την 5,5 χρονών κόρη μου.
Γύρισε πρώτη μέρα στην δουλειά μετά απο τις διακοπές μας , μιλήσαμε 3-4 φορές στο τηλ.και το απόγευμα με ενημέρωσαν οτι είχε ενα ατύχημα χτύπησε σοβαρά να μεταβώ στο νοσοκομείο οπόυ μου ανακοίνωσαν το "θανάσιμο τραυματισμό του"
Πέριμένουν τοξικολογικές εξετάσεις και προσπαθούν να με πείσουν οτι αυτοκτόνησε.Γιατι πως γίνεται αυτό ?Πως γίνεται ενας άνθρωπος που κάνει σχέδια για το μέλλον που προγραμματίζει ακόμα και το φαγητό της επόμενης μέρας να φέυγει.
Πως γίνεται να αφήνει την λατρέια του -την κόρη μας-,Πως γίνεται την Δευτέρα το πρωί να με φιλάει οπως κάθε πρωί και να με χαιρετάει και το απόγευμα να χάνεται?Θα μάθω ποτε την αλήθεια?Πως θα συνεχίσω με το παιδί ?Πως θα ζήσω χωρίς αυτόν?
Είμασταν μαζί απο τα 17και το Σάββατο 1μέρα πρίν το μνημόσυνο του γίνομαι 35.Κάθε χρόνο μου έστελνε λουλούδια και καρτες με τρυφερά μυνήματα ,φέτος δεν θα ακούσω ούτε την φωνή του......Δεν ξέρω πως μπορώ να ζήσω και πως να συνεχίσω μόνη μου,απο την μια λυπάμαι το κοριτσάκι μου και το αγκαλίαζω απο την αλλή χάνομαι και δεν αντέχω ούτε να την ακούω να μιλάει.Προσπαθώ να μην παίρνω χάπια και να ανταπεξέλθω σε όλα αυτά τα καινούρια που ζω .Δεν ξέρω πως να το αντέξω,την ώρα που μου το ανακοίνωσαν σκέφτηκα να παώ μαζί του αλλά μετά μου ήρθε στο νου το πρόσωπο της μικρής μου .Πως να πιστέψω οτι χάθηκε έτσι απλά αυτός που μας λάτρευε και μας έλιωνε στις αγκαλείες και στα φιλια΄.Τι να πω σε αυτό το παίδί που χτυπιέται και μου ζητάει να του φέρω τον μπαμπά του ,πως να απαλύνω τον πόνο σε ενα παιδί που δεν θα ξαναπεί μπαμπά.Πως να συνεχίσουμε μόνες μας?