Υπάρχει πραγματική φιλία?
τον τελευταίο χρόνο αντιέτωπίζω προβλήματα με την κολλητή μου. πριν 2 χρόνια τα έφτιαξα με το αγόρι μου και τότε ξεκίνησα να δουλεύω. ταυτόχρονα σπούδαζα κιόλας. είχα ελάχιστο χρόνο. φυσικό ήταν να μην βλέπομαι τόσο συχνά με την φίλη μου. άρχισε να με κατηγορεί ότι το αγόρι μου με κάνει ότι θέλει, ότι έχω χαθεί και γενικά μου έριχνε πολλές ευθύνες. από τη μια έφταιγα γιατί δε βλεπόμασταν συχνά. από την άλλη το πρόγραμμά μου ήταν τοσο πιεσμένο που δεν είχα χρόνο ούτε για τον εαυτό μου. με το φίλο μου δε ήμασταν συνέχεια μαζί για να πώ ότι με έκανε ότι ήθελε. ακόμα κ όσες φορές βγήκαμε όλοι μαζί η φίλη μου κατέβαζε τα μούτρα της μέχρι το πάτωμα. ερχόμουν σε δύσκολη θέση έτσι κ γι αυτό σταμάτησα να της λέω να βγαίνουμε όλοι μαζί. αυτή θεωρεί ότι ο φίλος μου δε τη συμπαθεί κ εν μέρει τον θεωρεί υπεύθυνο που απομακρυνθήκαμε μεταξύ μας. μου δήλωσε όμως πως κ η ίδια δεν τον συμπαθεί κ δε χρειάζεται να προσπαθήσω να τους φέρω κοντά.με τις άλλες φίλες μου δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. δεν μπορώ να την ψυχολογήσω! για όλα δείχνω να φταίω εγώ. δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ. με τον φίλο μου είμαστε καλά και η σχέση μας δεν είναι τοσο αρρωστημένη ώστε να είμαστε διαρκώς μαζί.καθένας έχει κ την προσωπική του ζωή. μπορείτε να μου πείτε τι ακριβως συμβαίνει? μήπως ζηλεύει η φίλη μου? μήπως φταίω?