Παιδιά γεια σας!
Θέλω την βοήθεια σας!
εδώ και 4 χρόνια είμαι σε μία σχεση με παντρεμένο. Η σχέση ήταν καλή από την αρχή κατάλαβα το λάθος μου και ήθελα να χωρίσω αυτός δεν μου άφηνε έκλαιγε σαν μωρό παιδί. Έ τσι περάσαν 4 χρόνια με κλάμματα και από τις δυο πλευρές. Εγώ να απαιτώ αυτός να δίνει όσο μπορεί εγώ να απειλώ με χωρισμούς και αυτόσ να κλαίει. Φτάσαμε στο σημείο να ανταλλάξουμε βαριές κουβέντες εγώ να τον αποκαλώ ψεύτη και εκμεταλευτή και αυτός εκβιάστρια. Χτες μετά από έντονο καβγά με πήρε τηλέφωνο και με είπε αυτές τις μέρες να μηλήσουμε για την σχέση μας και εγώ ήμουν κάθετη αν δεν χωρίσει σχέση τέλος. Αυτός λέει η σχέση δεν τελείωσε. Τον αγαπώ και αυτός πιστεύω ότι με αγαπάει αλλά δεν μπορεί να συνεχιστει η σχέση κάτω από αυτά τα δεδομένα να κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα να έχει τα παιδιά του και εγώ να είμαι ο μπούφος. 'Οταν τον είπα ότι θα πάω και εγώ με άλλον άντρα νευρίασε και με είπε ότι δεν φέρομαι καλά. Σας παρακαλώ πέστε μου εάν βρεθούμε να μηλήσουμε πως να το χειριστώ θέλω πλέον να ζήσω μια καλή ζωη χωρις κλάματα και βάσανα.