Originally Posted by
Jude
Το γεγονός ότι έχω αλλάξει κάποιες επιλογές, δε σημαίνει ότι πρέπει να συγχωρέσω τον εαυτό μου για τις παλιότερες λάθος που είχα κάνει...
Είναι, όμως, γεγονός ότι γυρίζοντας και βλέποντας τους άλλους γύρω μου, καταλαβαίνω πόσο πίσω είμαι σε σχέση με αυτούς... Σε διάφορα επίπεδα...
Παλιότερα δεν το είχα αυτό έντονα, αλλά πλέον το παραμικρό μπορεί να με κάνει να το συνειδητοποιήσω και να μου ρίξει τη διάθεση...
Δεν έχω όρεξη να με λυπούνται, για αυτό και δεν έχω όρεξη να μιλήσω για αυτά που με απασχολούν, παρά μόνο σε ελάχιστα άτομα, που ίσως με καταλαβαίνουν...
Απλά η ανωνυμία του internet είναι κάτι θετικό σε κάποιες περιπτώσεις...
Αποτυχημένες αποφάσεις έχω πάρει παντού... Στο θέμα των πανελληνίων, στο θέμα της σχολής μου, στη προσωπική μου ζωή -ότι έχω δηλαδή από αυτή...
Και ανάλογες αποτυχίες έχω παντού και βλέπω γύρω μου ότι σε όλα μειωνεκτώ σε σχέση με τους άλλους... Δε μπορώ να το αλλάξω αυτό όμως...
Έναν άνθρωπο έχω μόνο που με ενδιαφέρει και όπως πάντα με απέρριψε για να γίνω κάτι παραπάνω. Είμαι δίπλα, μου αρέσει αυτό, αλλά μέχρι εκεί...
Πρέπει ότι αισθάνομαι να το κρατάω μέσα μου για να μη τη στεναχωρώ με αυτά, γιατί ήδη τη στεναχωρώ με άλλα...
Μιλάω και μετά αισθάνομαι ενοχές που μίλησα, γιατί δε θέλω να κουράζεται, αλλά τη κουράζω.
Αλλά μαζί με όλα, έπρεπε να μου τύχει και αυτό, για να έχω κάτι ακόμη να σκέφτομαι...