λεκτικη βια πατερα και γιου αντιμετωπιση????
καλησπερα..δεν ξερω πως να αρχισω γιατι ειμαι τοσο στεναχωρημενη..
δεν εχω να μιλισω καπου για τα οικογενειακα θεματα γιατι ντρεπομαι...ας μην πω πολλα,απλα θα ηθελα καποια συμβουλη για το πως θα μπορουσα να κανω μια ανθρωπινη κουβεντα με τον πατερα μου σε σχεση με τον αδελφο μου.ο αδελφος μου οπως και εγω δεν εχουμε περασει και την καλυτερη παιδικη ηλικια...για μενα δεν με νοιαζει..πιστευω πως εχω ξεπερασει καποια πραγματα εκεινος ομως μεσα του εχει πολλα...και εχθες εγινε μια τρομερη εκρηξη παλι με τον πατερα μου και τον αδελφο μου..πιστεψα πως θα γινουν ασχημα πραγματα αλλα ευτυχως δεν εγιναν...
το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω πως να πιασω τον πατερα μου να του πω οτι δεν ειμαστε μικροι για να μας μιλαει ετσι ασχημα σε σημειο να τον φοβομαστε..ειμαι 29 χρονων και ντρεπομαι που το λεω αλλα, δεν ξερω πως να εκφραστω στον πατερα μου!δεν μου το εμαθε κανεις..θελω τοσο πολυ να του πω οτι μας εχει κανει τοσο κακο αυτη η συμπεριφορα του και πως στεναχωριεμαι για τον αδελφο μου που ειναι 25 ετων!ειναι ολοκληρος αντρας και δεν μπορει να ανεχεται τις προσβολες του πατερα του...εχω τοση θλιψη μεσα μου..σας παρακαλω μια λυση για το πως θα αντιμετοπισω αυτη την κατασταση που συμβαινει τοσα χρονια τωρα?!? υπαρχει ελπιδα να αλλαξει μια τετοια καθημερινοτητα???
ευχαριστω :)