Ερωτευμενη με σχιζοφρενη και αλλα μπερδεματα....
Καλη σας μερα...
Χαιρομαι που σας βρηκα,δεν φανταζεστε ποσο!
Το προβλημα μου...πολυδιαστατο...
Να πω αρχικα οτι απο την φυση του το προβλημα μου...παραπεμπει και εμενα την ιδια σε ψυχιατρο...τιυλαχιστον συμφωνα με τα γνωστα κοινωνικα προτυπα...
Λοιπον....απο που να αρχισω!
1ον:Ειμαι τρελα ερωτευμενη με ατομο που πασχει (???)απο παρανοικη σχιζοφρενεια.
2ον:Ειναι δεκατρια χρονια μικροτερος μου...
3ον:Ειμαι παντρεμενη με παιδι αλλα δεν επιθυμω αυτο το γαμο εδω και χρονια...
4ον:Η ολη "σχεση"....ειναι μονο....διαδυκτιακη...
Σας ηρθε καπως;;
Ευχομαι εδω να βρω καποιες απαντησεις....λιγη κατανοηση.
Δεν το ειχα ποτε με τις σχεσεις γενικα...εδω και χρονια εχω συμβιβαστει σε εναν γαμο που δεν με ικανοποιει,σε μια ζωη γεματη μιζερια,γεματη "δηθεν",ολα για τα ματια του κοσμου...
Ξεκινησα λοιπον να μιλω με το ατομο αυτο,εδω και περιπου 4 μηνες σε καθαρα φιλικο επιπεδο...
Καποια στιγμη εξεφρασε αλλα αισθηματα και ανταποκριθηκα...οχι ελεφρα τη καρδια,ειλικρινα.
Απο τοτε καθημερινα μιλαμε αρκετες ωρες...αλλα δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορα του...
Μπορει να με κανει να νιωσω υπεροχα και μετα απο λιγο να με γκρεμισει στα ταρταρα...
Ποτε μου εκφραζει συναισθηματα αγαπης,ερωτα,ποτε με διωχνει και με πληγωνει χρησιμοποιωντας οσα εχουμε πει,οσα γνωριζει(ναι,τον εμπιστευθηκα...).
Ποτε μιλα ηρεμα και "λογικα",ποτε με τρομαζει....
Ποτε παραδεχεται την ασθενεια του και ποτε πασχιζει να με πεισει οτι μου "εκανε πλακα"....οτι ειναι υγιεις...
Ποτε ειναι ενας ανθρωπος γλυκητατος,ευαισθητος...μια ομορφη ψυχη...και ποτε μου δειχνει ενα προσωπο γεματο ειρωνια,με προθεση να με πονεσει...
Ειναι πανεξυπνος,γραφει καταπληκτικα,ασχολειτε με διαφορα και εχει αποψη για πολλα κοινωνικα...αλλα και μια εμμονη με το σκοταδι και το θανατο...
Παρακολουθειτε απο γιατρο,παιρνει φαρμακα...αλλα δεν του αρεσει,δεν αντεχει αυτην την κατασταση,την αγωγη και τις παρενεργειες του φαρμακου του...
Συνεχως εκφραζει την αναγκη να τα διακοψει...
Τωρα που τα γραφω...μοιαζει το θεμα μου μαλλον αστειο...αλλα πιστεψτε με δεν ειναι!
Νιωθω πολυ δυνατα συναισθηματα για εκεινον και δεν ξερω πως να το χειριστω...
Να ξερα τουλαχιστον ποια ειναι η αληθεια...να μπορουσα να καταλαβω ποτε εννοει κατι και ποτε παιζει,η κρυβετε.
Δεν μπορω να "παραιτηθω"παροτι μοιαζει τοσο ευκολο!
Θα ηθελα να μπορουσα να βρισκομαι διπλα του,μα ειναι κ αυτο τεραστιο προβλημα!
Μπορειτε να βοηθησετε;
Μην μου πειτε να απομακρυνθω.
Δεν θα το κανω...
Μονο το ποια πρεπει να ειναι η δικη μου συμπεριφορα,πως να τον αντιμετωπιζω...χωρις να τον βλαπτω(κατι που επισης φοβαμαι).
Μην με στειλετε σε ψυχιατρο...πηγα ηδη.
Ευχαριστω εκ των προτερων.