Το παθαινει κανεις αλλος αυτο;
Οταν καθομαι και συζηταω με φιλους για τα προβληματα τους(και οταν λεω προβληματα δεν εννοω γκομενικα ή με το σχολειο/δουλεια αλλα προβληματα αγχους ή καποιες φοβιες που εχουν)συνηθως,για καποιον αγνωστο λογο..αρχιζω να το σκεφτομαι αυτο το πραγμα που ο αλλος φοβαται και λεω για ποιον λογο να το φοβαται αυτο το πραγμα..Αλλα μετα μαλλον λογο περιεργειας αντι να σκεφτομαι π.χ. ''φοβαται τις αραχνες'' σκεφτομαι ''φοβαμαι τις αραχνες''(αυτο ηταν παραδειγμα εχω ακουσει πιο κουλα πραγματα), κατι που μερικες φορες μου προκαλει αγχος και αυτο αυτοματα φερνει την ιδεα..με επιασε αγχος,αρα το φοβαμαι και εγω αυτο αλλα δεν το ξερα/δεν το χα καταλαβει..και δεν φτανει αυτο,μετα ερχοντε αυτοματα και αλλες σκεψεις..και πιο συγκεκριμενα φοβιες που εχω μαζι με αλλα πραγματα που χα ακουσει και με ειχαν εππηρεασει..και λεω ''θα με ξαναπιασει και το ενα θα με ξαναπιασει και το αλλο ή μπορει ολα μαζι'' κλπ..Αυτη η διαδικασια δεν καταλαβαινω γιατι γινεται και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να την ελενξω..δηλαδη καπως θα το σκεφτω σαν να μου συμβαινει σε εμενα και θα αρχισει ενας κυκλος που θα μου προκαλεσει αγχος και μια ψυχολογικη πιεση που προκαλω εγω στον εαυτο μου και μετα αυτο μου γινεται μια μικροφοβια που φοβαμαι αν γινουν αυτα που σκεφτομαι.
Το χει παθει κανεις αλλος αυτο?Πως το αντιμετωπισατε?Ειδος ψυχαναγκασμου δεν ειναι ;