Ποια θεωρειτε τα σοβαροτερα ελαττωματα σας , και θα θελατε να τα διορθωσετε ?
Printable View
Ποια θεωρειτε τα σοβαροτερα ελαττωματα σας , και θα θελατε να τα διορθωσετε ?
Ανυπομονησια. Μεγα ελλατωμα!
νωθροτητα..
κακια, σκληροτητα, επιλεκτικοτητα, αντικοινωνικοτητα.
οξυθυμια και αναβλητικοτητα..Κατα τα αλλα ειμαι και γαμω τα παιδια..Αλλα μην μου τι σπασεις γιατι θα τα τσακισω ολα,αλλα αστο για αυριο!! (πλακα κανω)
Αυτα τα δυο νομιζω με χαλανε..
Ακριβως διπλα μου βγηκε μια διαφημιση aftognosia.gr
Tυχαιο?????????
πεισμα.αυθορμητισμός
Ολιγον ναρκισσισμος , επαρση , ενιοτε τεμπελης , κακομαθημενος , δεν βαριεσαι στυλ , εγωκεντρικος , ενιοτε εκδικητικος , αν δεν γινει το δικο μου σκαρφιζομαι οτιδηποτε προκειμενου να γινει ,εστω κ ανηθικο , ασταθης , επιεικης με τον εαυτο μου , αυστηρος με τους αλλους .
ευπιστη και ευσυγκινητη...δεν πρεπει!
Παιδες , κατι μου λεει οτι το thread αυτο θα ειναι αυτο με τις ποιο λιγολογες απαντησεις . Παραδεχομαι το ΚΕΝΟ ( μεχρι στογμης ) ως τον πιο ειλικρινη .
1. Υπερβολική αισιόδοξια
Δε ξέρω γιατί είμαι υπερβολικά αισιόδοξος, πρέπει να το έχω κληρονομήσει απο τον πατέρα μου που έχει το ίδιο χαρακτηριστικό. Οτι προβλήματα έχω, πάντα σκέφτομαι θετικά και χαρούμενα. Εχω παρατηρήσει οτι κάθε φορά που ανατρέχω σε ένα πρόβλημα, το μυαλό μου αυτόματα αρχίζει μια διαδικασία προσπάθειας να μου αποδείξει οτι δε πειράζει, ή οτι έχω ακόμα χρόνο να διορθώσω το πρόβλημα, ή οτι αυτά συμβαίνουν.
2:Άγνοια/αφασία/(ίσως και νωθρότητα)
Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ενώ ο απλός κόσμος τα προσέχει εγώ δε τα προσέχω. Για παράδειγμα, δεν με ενδιαφέρει τι ρούχα φοράω. Μπορει πχ κάποιος να με καλέσει σε κλασάτο παρτι και να εμφανίζομαι με φούτερ.
Όταν στην Αθήνα πήγαινα σε κολλέγιο, που βρισκόταν στα βόρεια Προάστεια, φόραγα μόνο κάτι βαριά φούτερ με κουκούλα και σπορτεξ και αθλητικές φόρμες γενικότερα. Ήμουν ο μόνος που φόραγα τέτοια πράγματα. Μιλάμε μια ολόκληρη κινητή υποκουλτούρα απο μόνος μου :O
Επίσης δεν με ενδιαφέρει μερικές φορές τι λέω. Μπορεί να πω κάτι που είναι λίγο χυδαίο, μπορεί να γίνω λίγο παιδικός, παράφρων, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο σε μια παρέα. Μετά το μετανιώνω, αλλά το ξανακάνω.
3:Εύπιστος/Αφελής.
Εύκολα πιστεύω κάποιον.
4: Αναβλητικότητα/Τεμπελιά
Πολλές φορές αναβάλλω κάτι για αύριο. Και αύριο για μεθαύριο. Αυτό ευθύνεται που απέτυχα ως μαθητής στο σχολείο. Αυτό ευθύνεται που δεν τελειοποιησα τα Αγγλικα μου και δεν εμαθα ποτε Ισπανικά. Αυτό ισως και να ευθύνεται για κάτι φιλίες που τις "ξέχασα".
5:Αντικοινωνικός.
Είμαι αντικοινωνικός και δε κάνω πολλά πράγματα για να το αλλάξω. Είμαι σίγουρος ομως οτι κάποτε θα το καταπολεμήσω. (Ενώ παραδέχομαι πως δε κάνω κάτι για να το αλλάξω, πιστεύω οτι θα το αλλάξω απο μόνος μου. Βλέπε πρώτο ελλάτωμα :O)
Πολλές φορές για παράδειγμα σηκώνομαι και φεύγω απο μια συγκέντρωση χωρίς να πω ούτε ενα γεια.
6: Το μυαλό μου παίζει παιχνιδάκια μαζί μου
Μερικές φορές κάθομαι και έρχονται στο μυαλό μου διάφορες αρνητικές σκέψεις. π.χ, μια μέρα ημουν στο λαπτοπ και ξαφνικα κυριαρχησε η ιδεα στο μυαλο μου οτι θα τυφλωθω απο το λαπτοπ και δε θα μπορώ να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου όπως την θέλω. Ή οτι μια μέρα θα σκοντάψω πάνω σε μια ομπρελα η άκρη της οποιας θα καρφωθεί στο μάτι μου. Ασε......
7:Υπερβολικά ευαίσθητος/Ευέξαπτος
Όντως μερικές φορές νιώθω ευαίσθητος. Ιδιαίτερα όταν με προσβάλλει κάποιος μπροστά στον κόσμο. Δεν είμαι ο cool τύπος. Σε ακραίες περιπτώσεις τείνω να μετετρέπω την ευαισθησία μου σε επιθετικότητα. Δηλαδή αν με προσβάλλει κάποιος για εκτεταμένο χρονικό διάστημα μπροστά σε φίλους μου, υπάρχει περίπτωση να του επιτεθώ. (Βλέπε κομπλεξικός) Δεν με νοιάζει πως θα δείξω ή πως θα ξεφτιλιστώ, αρκεί να τη πληρώσει ο τύπος. Για παράδειγμα στις 26 Αυγούστου 2013, είχαμε βγει έξω με συγγενείς μου απο τις Ηνωμένες Πολιτείες, που είχα να τους δω 1+ χρόνο. Σε μια φάση γύρισα στην ΕλληνοΑμερικανιδα θεία μου και την επεκρινα ως αγενής και ιδιότροπη μπροστα σε ένα τραπέζι 15+ ατόμων. Όλοι έμειναν άναυδοι...
8:Αναποφασιστικότητα/Δε ξέρω τι θέλω.
Τι μια σχεδιάζω να φύγω να σπουδάσω στο εξωτερικό και να γυρίσω όλο το κόσμο (αντι-κομφορμισμός) την άλλη λεω να κάτσω στα σιγουρα δηλαδη την πόλη μου και να εχω μια ανετη ευκολη ζωη (κομφορμισμος)
Επίσης υπο τις κατάλληλε συνθήκες και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μπορεί να γίνομαι συνεσταλμένος, πολύ ομιλητικός (blah blah blah βλέπε ΤΩΡΑ) μισογύνης, εχθρικός.
χμ χμ χμ....
ΕΓΩ...... εχω μονο προτερηματα!!!
χαχαχαχαχαχαχα
καλέ hapydays... τι σύμπτωση, κι εγώ! :p :p
Βαριέμαι εύκολα... είμαι αναβλητική (συνήθως βέβαια σε όσα δεν μου αρέσουν)... και επίσης της τελευταίας στιγμής (σε πάσης φύσεως βαρετές υποχρεώσεις).
Αυτό το τελευταίο όμως είναι και καλό, γιατί οργανώνομαι γρήγορα και για ταξίδια τελευταίας στιγμής, δεν χρειάζομαι δλδ ώρες για βαλίτσες κλπ.
Θα συμφωνουσα με την Μαρινα, βαριεμαι πολυ ευκολα και σχετικα γρηγορα. Κρινω σκληρα. Μπορω να γινω πολυ σκληρη. Δεν εξωτερικευω συναισθηματα. Δε μπορω να ερωτευτω με ευκολια. Ειμαι πολυ απαιτητικη. Θελω τους κοντινους μου ανθρωπους να με προσεχουν. Καποιες φορες σνομπαρω τους "παντογνωστες". Ειμαι εργασιομανης. Δεν μου αρεσουν πολυ τα παιδια. Παραταω σχετικα ευκολα κατι. Κλαιω ευκολα. Χανω ψυχραιμια για την πλακα. Ξεσπαω στα μαλλια μου με το ψαλιδι μου. Αδυνατω να εμπιστευτω. Μπορω να γινω αρκετα ειρωνικη. Δυσκολα αλλαζω εντυπωση για καποιον. Ειμαι τελειομανης και ορισμενες φορες εγωκεντρικη.
Και μπορω να γραψω κι αλλα.
how , τωρα μιλας , κ εγω βαριεμαι γρηγορα , κ εγω κρινω σκληρα ,, μια φορα στη ζωη μου εχω ερωτευτει , αλλα σφοδρα , εργασιομανης δεν ειμαι , ουτε κ εμενα μαρεσουν τα παιδια ( αυτο ειναι περιεργο ) Στα αλλα δεν ειμαι σαν εσενα , αν εξαιρεσουμε το οτι ειμαι εγωκεντρικος , κ δεν παρασυρομαι απο συναισθηματα , κ πανατα ( κατα την γνωμη μου ) η πρωτη εντυπωση ειναι η σωστη .