Γιατί αγαπάμε πριν να μας αγαπήσουν;
Δεν ξέρω αν είναι σωστό που χρησιμοποίησα το ρήμα "αγαπώ", αλλά δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Έρωτα; Για τα δικά μου πρότυπα η έννοια του έρωτα είναι κάπως αλλιώς απ'ό,τι συνηθίζεται. Γι'αυτό το λέω αγάπη, ή κάτι σαν αγάπη. Έχω μπει τις τελευταίες μέρες στη διαδικασία να αναρωτιέμαι γιατί μου συμβαίνει συνεχώς αυτό. Σίγουρα θα έχει συμβεί και σε πολλούς από εσάς. Πότε έρχεται κεραυνοβόλο σε εμάς, και πότε σε κάποιον άλλο που με τον τρόπο του θα μας κάνει να τον δούμε "αλλιώς". Αυτό που βλέπω μετά από έναν μικρό απολογισμό όμως, είναι ότι συνεχώς ερωτεύομαι χωρίς να ξέρω εάν υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά. Μετά ελπίζω, ελπίζω ότι θα γίνει κάτι μαγικό και θα νιώσει και ο άλλος το ίδιο. Και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Ποτέ δεν έρχεται εκείνη η πολυπόθητη ημέρα που θα συμβεί το θαύμα... Και η απογοήτευση δεν τελειώνει... Κάποτε μια φίλη μου πολύ μεγαλύτερη και με πείρα στη ζωή μου είχε πει μια σοφή κουβέντα: "Πρώτα θα σε αγαπήσουν και μετά θα αγαπήσεις κι εσύ", όμως ποτέ δεν το έκανα, γιατί πολύ απλά δεν μπόρεσα.
Ακόμη σκέφτομαι εκείνον... Δεν μπορώ να κοιτάξω αλλού, δεν ξέρω πού θα βγάλει, πότε θα το πάρω απόφαση και θα σταματήσω να τον σκέφτομαι.
Να είστε όλοι καλά. Καλό μήνα και καλό χειμώνα να έχουμε!