ειμαι κακος ανθρωπος?Ζηλευω!
Καλησπερα κ παλι!Αποφασισα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας,ειμαι 27 ετων κ το αγορι μου 26 κ σε λιγο καιρο προκεται να παει στρατο κ μετα θελουμε να κανουμε την δικη μας οικογενεια,Απλα το προβλημα μου ειναι οτι θελω παρα πολυ ενα παιδι παροτι προστοπαρων δεν μπορει να γινει κ ισως γινει σε 1 η 2 χρονια κ αποτελεσμα ειναι να ζηλευω οποια γυναικα στο περιβαλλον μου κ μη εχει παιδι κ παροτι δεν πειραζω κανεναν καθομαι το σκεφτομαι κ χαλιεμαι,Ζηλευω ιδιαιτερα οσες φιλες μου εχουνε παιδι κ αναρωτιεμαι πως εγω το παθαινω που λατρευω τις φιλες μου κ καταληγω να λυπαμαι τον εαυτο μου που δεν εχει ακομα,Τις προαλλες εκανε παιδι μια γνωστη μου κ το εμαθα της ευχηθηκα κ εγινα περισσοτερο χαλια,αναρωτιεμαι αν ειμαι κακος ανθρωπος που παροτι λεω τα καλυτερα λογια σε αυτες τις κοπελες μεσα μου νιωθω ετσι,Λατρευω τα παιδια κ εγω κ το αγορι μου κ το γεγονος οτι δεν εχουμε ακομα ειναι οσο περναει ο καιρος περισσοτερο οδηνυρο,Νιωθω ενα κενο μεσα μου για αυτο το λογο κ παροτι δεν στερουμαι κατι κ εχω τα παντα απο αγαθα πληθος δεν γεμιζει με τιποτα,Φοβαμαι μηπως οταν ολοκληρωσει τον στρατο το αγορι μου δεν βρει αμεσα δουλεια κ καθυστερησουμε πολυ να αποκτησουμε παιδι,Επισης το αγορι μου γνωριζει πως θελω παιδι αλλα δεν του λεω ποσο υποφερω κ ζηλευω τις αλλες επειδη θα τον αγχωσω περισσοτερο πανω που θα παει στρατο κ δεν θελω,Η μητερα μου επισης δεν με καταλαβαινει κ επιμενει οτι ειναι προτεραιοτητα να ζησω την ζωη μου να εργαστω να ταξιδεψω κ τετοια,Οσο περναει ο καιρος νιωθω κ περισσοτερο κενο