ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!
Αγαπητοι μου φίλοι,καλησπέρα!Είμαι 39 ετών,παντρεμένη με δυο παιδιά,το ένα στο Δημοτικό και το άλλο Νηπιαγωγείο.Θα σας πάω λίγα χρόνια πρίν,που είδα την ζωή μου να αλλάζει απο την μια μέρα στην άλλη και εξακολουθεί.Σε ηλικία 24 ετών γνώρισα τον συζηγό μου και είχαμε μια υγιείς σχέση απ'ολες τις απόψεις,πέρναγε ο καιρός και όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε,ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το σπίτι μας(έναν όροφο πάνω απο τα πεθερικά μου)ολα καλά και ολα ωραία,ώσπου λίγο καιρό πρίν τον γάμο με έπιασε ένα πράγμα που ακόμη και τώρα δεν μπορω να εξηγήσω πως ήρθε.ΠΑΝΙΚΟΣ...ΠΑΝΙΚΟΣ σε όλα.Την ημέρα του γάμου μου,έλεγα στην μητέρα μου οτι θα λιποθυμήσω μεσα στην εκκλησία και το ωραίο της υπόθεσης??Συνήθως πας σε γάμους και τελειωνουν μπαμ-μπαμ,εμένα κράτησε το μυστήριο 1 ώρα και ενα τέταρτο!!!!!!!μπορείτε να με φανταστήτε????
Να μην σας τα πολυλογώ,τι προσευχές,τι ξεματιάσματα,τι γιατρούς....τίποτα.Δεν μπορούσα να κατέβω απο το σπίτι μου να πάω στο απέναντι πεζοδρόμιο να πετάξω τα σκουπίδια.Δεν μπορείτε να φανταστείτε.Μετά απο 1μιση χρόνο και έγκυος 6 μηνών φεύγουμε απο το σπίτι αυτό και πάμε στην περιοχή που μεγάλωσα σε δικό μας σπίτι.Για λίγο ήταν καλύτερα τα πράγματα,τώρα όμως φανταστείτε οτι ψάχνω δικαιολογίες και λέω σε άλλους γονείς να μου πάρουν τα παιδιά απο το σχολείο.Τρέμω στην ιδέα οτι θα οδηγώ και θα έχω τα παιδιά μέσα αν μου έρθει αυτός ο πανικός.Δεν πάω super μόνη μου,μόνο με παρέα,δεν πάω ούτε με τα πόδια μέχρι το περίπτερο,μέχρι και η σεξουαλική σχέση με τον συζηγο μου είναι....αραιεί.......οχι γιατι φοβάμαι,αλλα δεν εχω όρεξη για τίποτα με όλα αυτα που μου συμβαίνουν.Κι εάν πω στον αντρα μου να πάω σε ψυχολόγο,γελάει και μου λεει οτι δεν εχω τίποτα θα περάσει!!!!Σας παρακαλώ πείτε μου κάτι.Τα συμπτώματα?Με πιάνει μια αστάθεια σαν να χάνω την γη κάτω απο τα πόδια μου,ταχυπαλμία,ενα ελαφρύ πιάσειμο στον αυχένα(έκανα αξονική και δεν έδειξε τίποτα),κι όσο κι εαν σας φαινεται αστείο τις πιο πολλές φορές είμαι ματιασμένη,πολύ όμως,μετα απο κανένα μισάωρο ειμαι σαν να μην έχω τίποτα!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΙΑ!!!!!:(:confused: