Ερωτευμενος με την κολλητη μου
γεια σας, ο σκοπος που γραφω αυτο το θεμα ειναι γτ πριν λιγο καιρο ειχα βγει μια φυσιολογικη βολτα με την κολλητη μου και συνεβησαν καποια πραγματα απο τα οποια ειμαι μπερδεμενος.. για αρχη: οταν την πρωτο ειδα εκεινη τη μερα με ρωτησε αν θα μπορουσε να ερθει η κολλητη της (που μολις ειχε παρει τηλεφωνο) και εγω της ειπα να ερθει αν θελει και μου απανταει λεγοντας νταξει θα την πω οτι θες να μου μιλησεις και θα παμε βολτα.. αργοτερα καθως προχωραγαμε καθησαμε καπου και καποια στιγμη με ρωταει αν εγω θα μπορουσα να δω διαφορετικα μια φιλη μου.. μου ανεφερε μερικα ονοματα και εγω απαντησα αρνητικα.. υστερα την κανω την ιδια ερωτηση σε αυτη για μενα.. και μου απανταει οτι ειναι δυσκολη ερωτηση και δεν ξερει την απαντηση και αφου αλλαζε θεματα μονιμως μετα απο την ερωτηση αυτη την ξανα λεω οτι δεν πηρα απαντηση και με απανταει λεγοντας ''εσυ θα μπορουσες να με δεις αλλιως αν ερχομουν και σε ελεγα οτι σε θελω;'' και την απαντησα και εγω με διαφορα δεν ξερω και τετοια.. το θεμα μου ειναι οτι παρολο που καναμε αυτη τη χαζοσυζητηση εμενα μου εμεινε στο κεφαλι και για καποιο λογο ελπιζω οτι κατι θα γινει.. και δεν ξερω αν θα ηταν σωστο να εκδηλωσω το ενδιαφερον μου για αυτη.. θελω να προσθεσω οτι εχει σχεση εδω και αρκετους μηνες με τον οποιο μονιμως μου λεει οτι εχει προβλημα. θα το εκτιμουσα πολυ αν θα μπορουσατε να ασχοληθητε με το θεμα μου