Το αγόρι μου με απάτησε με τρανσέξουαλ/Δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ-βοηθήσω
Καλησπέρα σε όλους/όλες,
Ονομάζομαι Αλεξάνδρα, είμαι 28 ετών και από ότι φαίνεται ανακαλύπτω τον κόσμο κάπως καθυστερημένα. Για να μην σας κουράζω το πρόβλημα μου είναι το εξής:
Εδώ και 6 χρόνια έχω σχέση με τον Κώστα και πίστευα (ίσως ακόμα πιστεύω) ότι είναι ο άνθρωπος που θέλω να γεράσω παρέα. Τα πρώτα 2 χρόνια της σχέσης μας σπουδάζαμε σε διαφορετικές πόλεις (εγώ με τους δικούς μου), για μία χρονιά ζήσαμε μαζί με τις οικογένειες μας στην Αθήνα και τα τελευταία 3 σπουδάζω στην Αγγλία, όπου πριν από ένα μήνα ήρθε και ο Κώστας να ζήσουμε μαζί. Πριν 3 μέρες μου αποκάλυψε ότι με το που γύρισε από την Κρήτη όπου σπούδαζε, και είχε ιντερνετ ξεκίνησε να ανοίγει λογαριασμούς σε site με live κάμερες, είχε πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς mail, skype και yahoo κ πέρναγε ώρες μιλώντας και ικανοποιώντας τον εαυτό του παρέα με άλλο κόσμο από την άλλη μεριά της σύνδεσης. Με μία από τις κοπέλες βγήκε και φασώθηκε πριν από 3 χρόνια. Και πριν από 2 χρόνια κανόνισε και πήγε στο σπίτι μιας τρανσέξουαλ γυναίκας και έκανε σεξ μαζί της. Από τότε δεν ξαναήρθε σε προσωπική επαφή με κανέναν/καμία μόνο μέσω κάμερας. Εμένα μου το είπε την Παρασκευή γιατί θέλει να είναι ειλικρινής μαζί μου κ θέλει να ζήσουμε τη σχέση μας οι 2 μας. Από τις κουβέντες που έχουμε κάνει έχω αρχίσει να πιστεύω ότι από το πολύ πορνό παρασύρθηκε και έκανε ότι έκανε, αν και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω…Το δεύτερο που έκανε νιώθει άσχημα και δεν το είχε πει ποτέ σε κανέναν. Μίλησα με μια ψυχολόγο και μου είπε ότι ο περισσότερος κόσμος απατά και είναι σχεδόν αδύνατο να βρω κάποιον σαν εμένα με τόσο δυνατά ιδανικά. Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει και να βρω κάποιον άλλον. Θέλω βοήθεια/ συμβουλή στο να καταλάβω αν εθίστηκε και όλη αυτήν την κατάσταση με τις κάμερες και μπορεί να τον οδήγησαν στις πράξεις του (ειδικά στην ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή). Αν ναι πως μπορώ να τον βοηθήσω? Ήδη τον έχω παροτρύνει να μιλήσει σε κάποιον ειδικό για όλη αυτή την κατάσταση. Αν όχι και τελικά είναι κομμάτι του ποιος είναι σαν άνθρωπος ανεξάρτητα με το αν τον θέλω σαν ταίρι μου, πώς μπορώ να τον βοηθήσω να συμφιλιωθεί με αυτό? Τον νοιάζομαι πραγματικά σαν άνθρωπο και θέλω να είναι καλά, τον βλέπω ότι είναι δυστυχισμένος με αυτό που έχει γίνει και με το πόσο με έχει πληγώσει.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο και τις συμβουλές σας.