αγχος,φοβιες,κρισεις πανικου.
Καλημερα σε ολους.παρακολουθοντας καιρο τις συζητησεις σας εδω περα, πηρα το θαρος να γραψω κι εγω την δικη μου ιστορια..ειμαι 19 χρονων..πριν δυο χρονια ενω ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατι μου και εβλεπα τηλεοραση, με επιασε ενα σφυξιμο στο στηθος.αρχιζα να φοβαμαι.επειτα με επιασε κρυος ιδρωτας και παγωναν τα ακρα μου.η αληθεια ειναι πως φοβηθηκα πολυ.πρωτη φορα μου τυχαινε κατι τετοιο..σηκωθηκα για να παω να το πω στην μαμα μου και αρχιζα να ζαλιζομαι.με ξαπλωσε αμεσως στο κρεβατι σηκωνοντας μου τα ποδια πανω ..αρχιζαν και ετρεμαν τα ποδια μου και το κορμι μου εκανε συσπασεις.τρομαξα τοσο πολυ που φωναζα στην μαμα μου "πεθαινω¨"! καλεσε αμεσως το ασθενοφορο και μεταφερθηκα στο νοσοκομειο..εκανα ολες τις σχετικες εξετασεις και δεν μου βρηκαν απολυτως τιποτα..αγχος μου ειπαν..αγχος? απο τι?! ηταν ασυνειδητο..να μην τα πολυ λογω με επιανε συχνα αυτη η αγχωδης διαταραχη..το ειχα ξεπερασει καποιο διαστημα αλλα τωρα εχω αλλα συμπτωματα..σηκωνομαι απ το κρεβατι και ζαλιζομαι..που και που δεν νιωθω την καρδια μου να χτυπαει..φοβαμαι οταν μενω μονη στο σπιτι, μηπως παθω τιποτα και δεν ειναι εκει κανενας να με βοηθησει..πριν μια βδομαδα ειχα βγει εξω με τις φιλες μου για φαγητο..μολις φαγαμε, σηκωθηκα για να φυγω και ενιωθα φουσκωμενη (ενω ειχα φαει ελαχιστα) .. σηκωνομαι απο το τραπεζι και με επιασε ζαλαδα..και ενα αγχος για το τι εχω και ζαλιστηκα..πλεον φοβαμαι να βγω εξω να φαω μηπως και ζαλιστω παλι και δεν εχουν τι να με κανουν οι φιλες μου..περιττω να σας πω, πως ΟΥΤΕ μπανιο δεν μπορω να κανω μονη μου..θελω να ξερω πως καποιος ειναι μεσα στο σπιτι..δεν μπορω να ζω αλλο ετσι...