εγω σε 2 πραγματα δε μπορω να μη παραδοθω σε μια γυναικα που εχει παραμεινει παιδι ακομα κ στα 25 της κ σε ενα μακρυνο ταξιδι στο εξωτερικο εσεις?
Printable View
εγω σε 2 πραγματα δε μπορω να μη παραδοθω σε μια γυναικα που εχει παραμεινει παιδι ακομα κ στα 25 της κ σε ενα μακρυνο ταξιδι στο εξωτερικο εσεις?
Εγω Αλεξανδρε , στο να βρω ευθεια , με την μηχανη μ η ταυτοκινητο μ , και να μην χτυπησω 300σουρα .
Tωρα , Αλεξανδρε , αν αρχισουμμε για τις γυναικες , ανοιξε καινουριο θρεντ....
εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ στα αδέσποτα σκυλια που βλέπω στους δρόμους και θα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω όσα το δυνατόν περισσότερα.
σε βυζια και κωλους. σορρυ αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
αντε και σε παγωτο, και καλο φαγητο γενικοτερα.
Στη lacta φουντουκι και στο derby καρυδα. Σε ολα τα αλλα εδεσματα μπορω να διατηρω τον αυτοελεγχο μου. Για φαι δε μιλαγαμε? :p
οντως, νιωθω τοσο εθισμενος στο γυναικειο σωμα, που νομιζω θα μπορουσα να κανω σεξ ολη μερα καθε μερα, με μοναδικο διαλειμμα για φαγητο, ξεκουραση, αντε και καμια βολτα ή ταινια.
στο μωρο μου και στο γαλακτομπουρεκο.
με αυτη την σειρα.... :p
εγω παλι δεν μπορω να αντισταθω στην σοκολατα με τιποτα!
Και εγώ στην σοκολάτα:ειδικά οταν ειναι ζεστή και χτυπημένη με γάλα.Απλά τελεια!
Εγω δεν μπορω να αντισταθω σε σενα Αλεξανδρε . . .
Ετσι και δω ποστ σου πρεπει να το διαβασω οπωσδηποτε. Κατι σαν ψυχαναγκασμος ή μαζοχισμος .
σε ένα γλυκό ή παγωτό.....