Και παλι απλο θεμα . Ειλικρινεις απαντησεις ομως . Συμμετοχη πραιρετικη .
Printable View
Και παλι απλο θεμα . Ειλικρινεις απαντησεις ομως . Συμμετοχη πραιρετικη .
Αφου θεωρησω οτι δεν χρειαζομαι αλλα χρηματα , κ εχω βρει την γυναικα της ζωης μ , και θα παω να χτισω ενα σπιτι στη Ροδο , πανω στην θαλασσα , να κοιμαμαι με τον ηχο των κυματων . Επισης θελω να κανω ταξιδια , κ κρουαζιερες . Με παιδια δεν μπορω να με φανταστω , αλλα ποτε δεν ξερεις .
Eδω ο κωλος μας καιγεται και εσυ χαριεντιζεσαι..
μου ειναι φοβερα δυσκολο να απαντησω σε αυτη την ερωτηση.. κ ο λογος γιατι η ζωη μου υπηρξε τοσο απροβλεπτη ασταθης κ ανατρεπτικη που δε μπορουσα να φανταστω την εξελιξη της οσα συνεβησαν στη ζωη μου μου φαινονται ακομα αδιανοητα κ σα να βγηκαν απο καπιο σκληρο ψυχολογικο θριλερ οστοσο αν ειχα γενιθει το 3000 πιστευω οτι θα ειμουν τραγουδιστης σε ροκ μπαντα...
χαχαχαχα...αλεξανδρε η ελπιδα ειναι με το μερος σου! το 3000 ειναι μπροστα μας,προσευχησου και ποιος ξερει ισως ξαναγεννηθεις το 3000,βεβαια η ροκ ισως και να χει πεθανει μεχρι τοτε οποτε ισως εισαι ντεμοντε,μη σου πω και αρχαιος..
Δεν το φαντάζομαι! :)
Ο σκοπός δεν είναι να το φαντάζεσαι αλλα να το δημιουργείς....Γιαυτό ας προσηλωθούμε στο παρόν
under , εξυπακουεται αυτο που λες , αλλωστε καποιος ειπε ' αν δεν βρισκετε τον δρομο , μην χανετε χρονο , κατασκευαστε εναν δικο σας ' , κ ' το μελλον ανηκει σε αυτους που πιστευουν στα ονειρα τους ΄( Roosvelt ) , αλλα η ερωτηση μ ειναι του τυπου πως θα θελατε να ειναι το μελλον σας .
Αλεξανδρε , ολων η ζωη ειναι απροβλεπτη . Αλλωστε καποιος ειπε ' ζωη ειναι αυτο που συμβαινει , ενω εσεις ειστε απασχολημενοι να κανετε σχεδια για το μελλον " .
Ποτε κ πως ακριβως το μελλον μετατραπηκε απο υποσχομενο σε απειλητικο , δεν μπορω να εντοπισω , λεω εγω ............
με φανταζομαι να κανω καποια δουλεια με την οποια θα μπορω να ταξιδευω πολυ! Να γνωριζω κοσμο, να βλεπω ολες χωρες, πολιτισμους, παραδοσεις. Δεν με νοιαζει αν θα ταξιδευω μονη μου η με συναδελφους. Αρκει να ταξιδευω. Κ καθε φορα να πηγαινω ολο κ πιο μακρια, να γνωριζω ολο κ πιο διαφορετικους ανθρωπους απο μενα! :)
Επισης με φανταζομαι καπου να τραγουδαω, ειτε σε καποιο piano bar, ειτε σε καποια μπαντα..! Οπως λεει κ μια φιλη μου η μουσικη ειναι ζωη! Θα ημουν ομως σοβαρη τραγουδιστρια, οχι καμια ξετσιπωτη:Ρ
δεν το φανταζομαι...
ποτε δεν μπορουσα να φανταστω το μελλον μου
και δεν επεσα εξω :p