Γεια σας. Θα ηθελα ν πω κι εγω τ πονο μου μηπως κ παρω καποιες καλες συμβουλες στο θεμα μ. Φτανω τα23 κ ακομα δεν εχω σεξουαλικη εμπειρια. Κ αυτο γτ παντα εψαχνα συναισθηματα. κ δν εβρισκα κτ αναλογο. ειχα κανα 2-3 κολληματακια, ερωτες μπορω ν πω, αλλα δε ειχα ανταποκριση. γνκ ειμαι κ κλειστος τυπος. κ θελω ν γινω κ σεξουαλικα δραστηριος επιτελους. 23 ειμαι!!! ντρεπομαι που τ λεω! απο παλια εχω κολλημα με τις μεγαλυτερες γυναικες. οταν ημουν εφηβος με τις 30-35αρες. τωρα κ με μεγαλυτερες, 40-45 εκει... κ ακουω γυρω μου οτι πανε με μικρους κλπ. κ θελω ν εκλπηρωσω αυτη την επιθυμια μ. κουραστηκα ν ψαχνω τον ερωτα τον μεγαλο με συνομιλικη μ πανω κατω. κ μιας κ δε ζω ερωτικα, τουλαχιστον λεω ν ζησω σεξουαλικα. ν αποκτησω εμπειριες, νιωθω χαλια, τελειως χαλια! μ εμποδιζει ομως το οτι δεν ειναι σωστο, ειναι σαν μαμαδες μ, επειτα ειμαι κλειστος, ντρεπομαι να την πεσω σεξουαλικα σε μια μεγαλη γυναικα. μονο απο κανα φεισμπουκ κ παλι δε ξερω πως να το πω. κ ειμαι κ απειρος εντελως. τι ν μ κανουν εμενα; :(
Βοηθηστε με πλιζ. τι προτεινετε; ν περιμενω μηπως κ κανω καμια σχεση ποτε στη ζωη μ κ εγω σαν τους αλλους; που καταβαθος αυτο θελω πραγματικα.. ή να επιδιωξω παραπανω ν περναω καλα κ ν εκληρωσω τ απωθημενα μ; τωρα θα μ πειτε εμας ρωτας; ε ναι ετσι σαν συμβουλη. γτ ειμαι πολυ μπερδεμενος...