Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να μην εχει πατησει το ποδι του σε κλαμπ ή μπαρ τελος παντον δεν ξερω και πια ειναι η διαφορα, μεχρι τα 17 του ή 18 του?...
Και γενικα να μην γουσταρει να πηγαινει εκει?
Η ειμαι η μονη που το αισθάνεται αυτο...?
Printable View
Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να μην εχει πατησει το ποδι του σε κλαμπ ή μπαρ τελος παντον δεν ξερω και πια ειναι η διαφορα, μεχρι τα 17 του ή 18 του?...
Και γενικα να μην γουσταρει να πηγαινει εκει?
Η ειμαι η μονη που το αισθάνεται αυτο...?
Έχω πάει κανα 2-3 φορές και αυτό επειδή κάποιος φίλος είχε γενέθλια και δεν μπορούσα να αρνηθώ.. και είμαι 25 αλλά δεν μου άρεσε.. Μην αγχώνεσαι δεν χάνεις τίποτα. Σε φεστιβάλς πηγαίνω σε ανοιχτούς χώρους. Εκεί είναι πολύ ωραία!
Συμφωνω με τον σπυρο.
Ουτε εμενα μου αρεσουν τα κλαμπ , προτιμω συναυλιες .Σε ηρεμα μπαρακια που παιζουν τζαζ πηγαινα συχνα.
Α και για να μην νιωθεις ασχημα σου λεω οτι ειμαι 27 χρονων και εχω παει μονο μια φορα σινεμα γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει .
Εγώ είμαι της άποψης αν έχεις καλή παρέα πας παντού!Και γενικά όλα χρειάζονται.Από club,μπουζούκια,ταβέρνα,ροκ μπαρ...Σίγουρα κάτι θα σου αρέσει παραπάνω εσένα κάτι
άλλο στην παρέα σου οπότε κάποιος θα υποχωρήσει.Και εγώ που είμαι 26 χρονων μη φανταστείς ότι έχω πάει σε τρελά club αλλά όταν παώ περνάω καλά.
Κοπελα μου πηγα πρωτη φορα 17 κ πιστεψε με δεν ενθουσιαστηκα,Μην αγχωνεσαι για αυτο το θεμα κ μην ακολουθεις το πληθος αλλα τις δικες σου προτιμησεις
Σε club πατησα για πρωτη φορα περυσι, 20 χρονων. Το μισησα πρωτον για ειμαι ροκ τυπος, αλλα και να μην ημουνα, μιας και εχω κοινωνικη φοβια τετοια μερη ειναι θανατος για μενα. Σε καμια καφετερια μονο το μεσημερι, πραγμα σπανιο ομως γιατι θεωρητικα δεν εχω καμια παρεα.
Δεν είσαι η μόνη! Είμαι 21 και πραγματικά έχω πάει γιατι με αναγκάζουν οι φίλες μου, πραγματικά τις περισσότερες φορές υποφέρω απλά άλλες βαριέμαι τι να πω δεν ειναι του γουστου μου....